MY KTEO

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Με την ευχή το 2023 να φέρει μια βουλευτική έδρα για το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ν.Ε. Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Με την ευχή το 2023 να φέρει μετά από οχτώ χρόνια μια βουλευτική έδρα για το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια και ο πράσινος ήλιος να ανατείλει και πάλι στον Νομό, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό εστιατόριο της Χαλκίδας η εκδήλωση της Ν.Ε. Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πρώτα από όλα να υπάρξει ενότητα, συστράτευση δυνάμεων και στήριξη του κόμματος από τη βάση, όπως επεσήμανε εύστοχα ο γραμματέας της Ν.Ε. Εύβοιας Δημήτρης Παπαβασιλείου, λίγο πριν κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα πλαισιωμένος από όλη την ομάδα της Νομαρχιακής Επιτροπής. «Ευελπιστώ ενωμένοι και δυνατοί να πάμε το ΠΑΣΟΚ μπροστά» είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας.

Παρόντες ήταν και οι έξι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, που πήραν το λόγο και με τη σειρά τους ευχήθηκαν την επιστροφή των «πράσινων» ευβοέων στη Βουλή.

Η βραδιά έκλεισε με τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να «επιδίδονται» σε ατελείωτες πολιτικές αναλύσεις μεταξύ τυρού και αχλαδίου, υπό τους ήχους της ορχήστρας που έπαιζε γνωστά λαϊκά τραγούδια. Στο μυαλό όλων το επόμενο γλέντι να πραγματοποιηθεί το βράδυ των εκλογών.