MY KTEO

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023» σε στεριά και θάλασσα


Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας και ο ΟΠΑΣΤΕ συνδιοργανώνουν, σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Εύβοιας, το «Καρναβάλι Χαλκίδας 2023», ένα μοναδικό θέαμα σε στεριά και θάλασσα για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Παιδικό Μασκέ Πάρτυ

Το πρωινό της Κυριακής, ξεκινά με το παιδικό μας Μασκέ Πάρτυ (ώρα 11:30, στην πλατεία Αγ. Νικολάου) με κλόoυν, ανιματέρ, μπαλόνια, πολλά παιχνίδια και ατέλειωτο χορό.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ – σε στεριά και θάλασσα

Συναυλία με STAVENTO και ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ – Παρουσίαση: ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ     

Η Κυριακή της Αποκριάς συνεχίζεται από τις 16:00, με το Καρναβάλι Χαλκίδας 2023, ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ σε στεριά και θάλασσα, που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος και περιλαμβάνει:

           Παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων, μια μεγάλη παρέλαση με τυμπανιστές, άρματα και πλήθος Καρναβαλιστών με ευρηματικές ενδυμασίες και κατασκευές, η οποία ξεκινά από το Κόκκινο Σπίτι και καταλήγει στην παραλία Χαλκίδας.

           Θαλασσινή παρέλαση, από εκατοντάδες πλεούμενα και πληρώματα, σε ένα υπερθέαμα μουσικής, πυροτεχνημάτων, εφέ ήχου και φωτός και το παραδοσιακό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα.

           Συναυλία στην παραλία της Χαλκίδας με τους STAVENTO και την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, οι οποίοι έρχονται με τις επιτυχίες τους να βάλουν «φωτιά» στο φετινό Καρναβάλι Χαλκίδας