MY KTEO

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Καμία αντίσταση στον έρωτα: Bίκος και Αλεξία στο «Μαύρο Ρόδο» γίνονται ζευγάρι έστω και για λίγο


Νεφέλη Κουρή και Γιάννης Κουκουράκης ως Αλεξία και Βίκος, ζουν μία παρακινδυνευμένη και περίεργη σχέση στο «Μαύρο Ρόδο». 

Σχεδόν σα να το είχαμε προβλέψει πως εκεί θα οδηγούνταν αυτή η περίεργη σχέση - συναναστροφή που έχουν ο Βίκος και η Αλεξία στο «Μαύρο Ρόδο». Μοιάζει έως και παράλογο για την κόρη του Καστρινού να νιώθει μία έλξη για τον πρώην εραστή της μητέρας της.

Αυτή η έλξη θα γίνει τελικά σχέση. Θα καταφέρουν όμως Βίκος και Αλεξία να παραμείνουν μαζί; Και πως θα αντιδράσει ο πατέρας της όταν το μάθει;

Βίκος και Αλεξία δίνουν το πρώτο τους φιλί
Είναι το επόμενο 15θημερο των αποκαλύψεων για τη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Μαζί όμως με τις αποκαλύψεις, πηγαίνουν και οι παραπλανήσεις. Κάπως έτσι για παράδειγμα θα παραπλανηθεί η Ελισάβετ για να γυρίσει έστω για λίγο στο μοναστήρι, εκεί που σε λίγες μέρες θα ορκιστεί ως νέα Ηγουμένη, η Κασσιανή.

Αλλά ας αφήσουμε για λίγο την Ελισάβετ και να ασχοληθούμε με την Αλεξία. Παρά τις προειδοποιήσεις της γιαγιάς Κύρας (υπέροχη και πάντα κομψότατη Λουκία Παπαδάκη) εκείνη συνεχίζει να βρίσκει (και να εφευρίσκει) αφορμές για να είναι δίπλα στον Βίκο.

Προσπαθεί να πείσει τον πρώην εραστή της μητέρας της να βρουν υποτίθεται τον δολοφόνο της μητέρας της. Η Κύρα όμως ίσως και από ένστικτο ξέρει πως άθελά του, ο Βίκος είναι μπλεγμένος σε αυτή την υπόθεση.

Η Αλεξία (Νεφέλη Κουρή) μέχρι και έρευνες για να ανακαλύψει την βιολογική του μητέρα έχει ξεκινήσει, παρά τις αντιρρήσεις του, όπως ήδη θα έχεις δει.


Οι συναντήσεις τους θα συνεχιστούν και θα έρθει η στιγμή που οι δυό τους θα έρθουν κοντά. Θα δώσουν το πρώτο τους φιλί και θα ξεκινήσει μία περίεργη και άκρως επικίνδυνη περιπέτεια και για τους δύο.

Ο πρώτος κίνδυνος είναι η αποκάλυψη της αλήθειας για την δολοφονία.

Ο δεύτερος έχει το όνομα του Θέμη Καστρινού, του πατέρα της Αλεξίας, που θα δει την κόρη του μετά την γυναίκα του στο πλευρό του μεγαλύτερου εχθρού του.

Αναμένονται πολύ ιδιαίτερες σκηνές μεταξύ Κουκουράκη και Κακούρη. Πολύ πολύ ενδιαφέρουσες ακόμη και από την εποχή των «Άγριων Μελισσών».



Queen.gr