MY KTEO

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Χαλκίδα: "Οι επαγγελματίες της εστίασης, οι οποίοι ωφελούνται τα μέγιστα από τις εκδηλώσεις, φέτος φρόντισαν να στείλουν την αρμόδια πολιτικό στο αυτόφωρο"


Μετά από 3 χρόνια, λόγω πανδημίας πραγματοποιήθηκε το Καρναβάλι στη Χαλκίδα. Χιλιάδες κόσμου ήρθαν στην πόλη το τριήμερο, τα μαγαζιά της Παραλίας ήταν τα πιο ωφελημένα, αλλά κάποιοι το είδαν …αλλιώς και για άλλου λόγους… Τη σωστή διάσταση του θέματος δίνει ο Παντελής Κούκος σε χθεσινή ανάρτησή του στο facebook:


Χαλκίδα και Καρναβάλι.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Χαλκίδα το τριήμερο. Οι γυναίκες της τοπικής πολιτικής σκηνής, το πήραν πάνω τους, περισσότερο από 10-15 χρόνια τώρα, έβαλαν στόχο να βάλουν την πόλη στο χάρτη των καρναβαλικών εκδηλώσεων και το πέτυχαν. Ανεξάρτητα από γούστα, επιλογές, λάθη. Τα ονόματα τους είναι γνωστά και αξίζουν την αναγνώριση μας και κυρίως το σεβασμό μας για την δουλειά τους.

Οι επαγγελματίες της εστίασης, οι οποίοι ωφελούνται τα μέγιστα τις εκδηλώσεις,  φετος φρόντισαν να στείλουν την αρμόδια πολιτικό στο αυτόφωρο. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι στα μπαράκια ποτέ δεν σερβίρεται αλκοόλ σε ανηλίκους. Ούτε πωλούνται στα περίπτερα. Πνεύμα και ηθική.  Ομοίως ασφυκτικά γεμάτα μαγαζιά, στην παραλία, παρακείμενα της κεντρικής συναυλίας των Stavedo, έβαλαν την ίδια ώρα τη μουσική τους στα μέγιστα. Να μετρηθούμε.. Ιδιωτικός τομέας στα καλύτερα του…Η λέξη καρναβάλι στις πολλές ερμηνείες της..