MY KTEO

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή με τον γιο του Γιώργο


Στη σκηνή του θεάτρου «Επί Κολωνώ» και την παράσταση «Τάο» συναντιούνται φέτος για πρώτη φορά ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τον γιο του Γιώργο Καφετζόπουλο.

Το «Τάο» είναι ένα σύγχρονο και ανέκδοτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καφετζόπουλου ο οποίος έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στον χώρο της υποκριτικής. 

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 23/2 πραγματοποιήθηκε η επίσημε πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Αντώνης Καφετζόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γιώργος Καφετζόπουλος και το TLIFE ήταν εκεί εξασφαλίζοντας μερικές φωτογραφίες από την πρώτη θεατρική συνύπαρξη πατέρα και γιου.



Λίγα λόγια για το έργο
Ο Αντρέας Καραμούτσος προγραμματίζει τη συνταξιοδότηση του μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή. Ο αλλοπρόσαλλος γιος του ονειρεύεται να κληρονομήσει το πατρικό «βασίλειο» της νύχτας και ο Ιωσήφ Μωυσίδης που «ανέβηκε σαν το φίδι» και πια «τρέχει» την Αθήνα, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τίποτα.

Σπαράγματα ιδεολογιών, μύθων, θρησκειών, φαντασιώσεων. Το χάος των ημερών. Και μέσα σε όλο αυτό αναζητείται ο δρόμος. Ο δρόμος που θα σε κάνει «μάγκα», ή θα φέρει τη «φώτιση». Θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είναι καλύτεροι; Η ιστορία μιας βίαιης ενηλικίωσης, μεταφερμένη σε έναν ειρωνικά αλληγορικό κόσμο της νύχτας.



tlife.gr