MY KTEO

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Μάθε το παρασκήνιο του χωρισμού τους


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου χώρισαν μετά από δυόμιση χρόνια γάμου και η εκπομπή, Mega Καλημέρα αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού τους.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε όσα γνώριζε για τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον δικηγόρο: «Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Επιβεβαιώνεται η είδηση του διαζυγίου. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό δεν ήταν χωρίς φωτιά.»!

Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Κατατέθηκε το διαζύγιο και θα είναι συναινετικό.»!

Και συνέχισε λέοντας ο Κώστας Τσουρός για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου: «Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους.

Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα. Πάντως ήταν όντως μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα σιγά».



gossip-tv.gr