MY KTEO

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Τομεακές Οργανώσεις Εύβοιας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ: ομάδα θρασύδειλων φασιστοειδών στη Χαλκίδα επιχείρησαν να γράψουν με τα βρόμικα συνθήματα τους τα Γραφεία του ΚΚΕ


Την Κυριακή το βράδυ ομάδα θρασύδειλων φασιστοειδών στη Χαλκίδα επιχείρησαν, σαν τα ποντίκια μέσα στο σκοτάδι, να γράψουν με τα βρόμικα συνθήματα τους τα Γραφεία του ΚΚΕ στη Χαλκίδα. Ενώ τράπηκαν σε φυγή με την άμεση απάντηση που πήραν.

Τέτοιες ενέργειες, που στοχεύουν στο ίδιο το εργατικό κίνημα και το λαό, βάζοντας στο στόχαστρο την πρωτοπορία του, το ΚΚΕ, έχουν πάρει ήδη την απάντηση τους από το λαό και τη νεολαία της Εύβοιας: Με τη διάθεση εκατοντάδων εργαζόμενων και νέων να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στην μάχη των εκλογών, με την πλούσια δράση που αναπτύσσουν οι οργανώσεις όλο αυτό το διάστημα για να σωθούν τα σπίτια του λαού, να οργανωθεί η αλληλεγγύη στον Τουρκικό και Συριακό λαό, να αντιμετωπιστούν η ακρίβεια και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Εύβοιας.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η προσπάθεια γίνεται μόλις δύο μέρες μετά την πετυχημένη εκδήλωση στη Χαλκίδα για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ. Αλλά και λίγες μέρες μετά την ψήφιση από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ της απαράδεκτης νομοθετικής ρύθμισης για το υποτιθέμενο μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη για συμμετοχή στη εκλογές. Ρύθμιση η οποία όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει τη Χρυσή Αυγή και τις παραφυάδες της αλλά δίνει αέρα στα πανιά των φασιστοειδών, με την εξίσωση κομμουνισμού-φασισμού, αφού εμπεριέχει τη θεωρία των δύο άκρων που είναι επίσημη πολιτική της ΕΕ, με την οποία συμφωνεί και δίνει τα διαπιστευτήρια του και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θα πάρουν ακόμα πιο μαζική απάντηση με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, στη μάχη των εκλογών, στις μάχες που έχουμε μπροστά μας, με την απομόνωσή τους από το ίδιο το εργατικό λαϊκό κίνημα.