1 φλ.ρύζι γλασέ
500ml γάλα
3 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. κορν φλάουρ
κανέλα τριμμένη
αλάτι
ξύσμα από ένα λεμόνι
Εκτέλεση:
- Ρίχνεις σε μια μικρή κατσαρόλα νερό και προσθέτεις το ρύζι και το αλάτι
- Το αφήνεις να βράσει σε μέτρια φωτιά για 20 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσει το ρύζι
- Σε ένα ποτήρι ρίχνεις το γάλα με το κορν φλάουρ ανακατεύεις καλά και το ρίχνεις στην κατσαρόλα
- Προσθέτεις τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύεις συνεχώς με το σύρμα
- Μόλις αρχίσει να πήζει το αφαιρείς από την εστία και το μοιράζεις σε μπολ ή μικρά ποτήρια
- Πασπαλίζεις κανέλα και σερβίρεις
tlife.gr