MY KTEO

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Στο Βασιλικό περιόδευσε η Τάνια Αυλωνίτη


Στο ΤΟΜΥ, στο Δημαρχείο και στο ΚΕΠ Βασιλικού περιόδευσε χθες Παρασκευή η Τάνια Αυλωνίτη υποψήφια βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ όπου απηύθυνε στους εργαζόμενους κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, τη μοναδική απάντηση απέναντι στα αντιλαϊκά σενάρια της επόμενης μέρας.


Παράλληλα, συζήτησε με τους εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής για την τεράστια καθυστέρηση της οριοθέτησης του Λήλαντα ποταμού και της κατασκευής της γέφυρας των Φύλλων, 2,5 χρόνια μετά την καταστροφική πλημμύρα. Η Τάνια Αυλωνίτη ανέδειξε τις ευθύνες κυβέρνησης, περιφέρειας και δήμου για αυτή την κατάσταση, τονίζοντας πως το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή έχει βρεθεί στο πλευρό των πληγέντων πιέζοντας για να δοθούν λύσεις, πως χωρίς την οργάνωση και την πάλη των κατοίκων δε θα είχαν δοθεί ούτε καν οι ελλιπείς αποζημιώσεις που έχουν δοθεί ως τώρα.


Στο ΤΟΜΥ Βασιλικού η Τάνια Αυλωνίτη ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ για το φάρμακο, για τις επιπτώσεις των αντιλαϊκών μέτρων όλων των κυβερνήσεων που μετέτρεψαν το φάρμακο σε «φαρμάκι» για τον λαό και «βάλσαμο» για τα κέρδη των φαρμακοβιομήχανων και των φαρμακέμπορων. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στο ΤΟΜΥ ανέδειξαν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη μονάδα καθώς υπηρετούν μόλις 3 γιατροί οι οποίοι έρχονται εναλλάξ από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και το ΚΥ Ψαχνών..