MY KTEO

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Έκοψε την πίτα της η Αναπτυξιακή Εύβοιας


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το μεσημέρι της Τρίτης η Αναπτυξιακή Εύβοιας. Ο πρόεδρος Βαγγέλης Κούκουζας στο καλωσόρισμά του ευχαρίστησε δημόσια τους 20 εργαζόμενους της Αναπτυξιακή που φέρνουν εις πέρας τα προγράμματα. 

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο πρόσωπο του διευθυντή Νίκου Μαργαρίτη, για την δουλειά που κάνει και για τα αποτελέσματα που φέρνει. «Δεν θέλω να αναφερθούμε σε νούμερα, αλλά αυτή τη στιγμή υλοποιούμε έξι ευρωπαϊκά προγράμματα, δυο μεγάλα προγράμματα του leader. Οφείλονται πολλά στον κ. Μαργαρίτη, ο οποίος νυχθημερόν προσπαθεί και εγκαταλείπει. πολλές φόρες και πράγματα που εμείς θεωρούμε αυτονόητα, για να είναι στην Αναπτυξιακή και όλα να πηγαίνουν καλά». Ο πρόεδρος ευχαρίστησε επίσης τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος τετραπλασίασε τους προϋπολογισμούς στα δυο προγράμματα leader με αποτέλεσμα να ευνοηθούν περισσότερες ευβοϊκές επιχειρήσεις.

«Αυτά τα προγράμματα leader ήταν απαραίτητα για να βοηθηθεί μέσω του υπουργείου και ο ιδιωτικός φορέας για να δρομολογηθεί η ανάπτυξη στην Εύβοια» είπε με τη σειρά του ο Σίμος Κεδίκγλου και δήλωσε «παρών» σε ότι τον χρειαστεί η Αναπτυξιακή. Όπως έκαναν στον χαιρετισμό τους και ο βουλευτής Εύβοιας Σπύρος Πνευματικός και ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης. Επίσης οι κ.κ. Πνευματικός και Κελαϊδίτης μίλησαν για το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Αναπτυξιακή Εύβοιας στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Γαλάνης.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομός. Ο σεβασμιότατος αναφέρθηκε στην σημασία της Σαρακοστής και της νηστείας, μιας και η εκδήλωση έγινε την δεύτερη μέρα της Σαρακοστής.

Να σημειωθεί ότι το μεταξύ άλλων «παρών» έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο διοικητής της Σχολής Πεζικού Λύσανδρος Ξηρογιάννης, ο λιμενάρχης Χαλκίδας Κωνσταντίνος Φλουρής, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας Κωνσταντίνος Ψαρρός, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας Θανάσης Γερογιάκομος, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, αυτοδιοικητικοί κ.α.