MY KTEO

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Από τις φήμες στην επιβεβαίωση – Όλο το χρονικό του διαζυγίου


Τίτλοι τέλους στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου, μετά από δυόμιση χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει σε διαζύγιο, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

Το TLIFE επικοινώνησε, αμέσως μετά, με τον Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως η κόρη του και ο γνωστός δικηγόρος προχωρούν στη λύση του γάμου τους.

«Προφανώς ναι, ισχύει. Η Ελεωνόρα είναι μια χαρά, δεν μπορώ να σας πω όμως κάτι άλλο», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Όλο το χρονικό του διαζυγίου
Τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει, ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, με τον Σπύρο Δημητρίου να διαψεύδει πρώτος όσα γράφτηκαν σε γνωστή εφημερίδα για την προσωπική του ζωή.

«Είναι τελείως άκυρες αυτές οι φήμες. Δόξα τω Θεώ βιώνουμε την πιο ευτυχή περίοδο που μπορούμε να περάσουμε! Καμία επαφή. Εκπλήσσομαι γιατί δεν δίνουμε τροφή ως ζευγάρι για τέτοια κουτσομπολιά. Θέλω να δω ποιος πήρε το θάρρος να πει κάτι τέτοιο συκοφαντικό. Δεν συμβαίνει τίποτα στον γάμο μας» δήλωνε στο TLIFE ο Σπύρος Δημητρίου.

Το ζευγάρι έδωσε τότε τέλος στις φήμες, κάνοντας κοινή εμφάνιση και ποζάροντας αγκαλιασμένοι στο φωτογραφικό φακό.

«Όταν κάποιος με ρωτάει και όχι μόνο δημόσια, για την προσωπική μου ζωή, χωρίς να τον γνωρίζω, έρχομαι σε αμηχανία πεθάνω κριντζάρισμα. Ντρέπομαι για λογαριασμό του. Δεν είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά απορώ με το θράσος για την εισβολή κάποιου στην προσωπική μου ζωή», είχε δηλώσει σε κοσμική του εμφάνιση ο Σπύρος Δημητρίου.

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου απόλαυσαν τις διακοπές τους σε Μύκονο και Σπέτσες, ενώ από τη νέα σεζόν οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού φούντωσαν ξανά.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη  είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου απαντώντας για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

«Είναι πάρα πολύ αγενές και με θυμώνει πάρα πολύ. Με θυμώνει η ασυδοσία και το ότι δεν σκέφτεται κανείς ότι κάποια πράγματα – και δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή ψέματα – σε βάζουν σε μία διαδικασία να νιώθεις ενοχές, να νιώθεις ότι πρέπει να βγεις και να πεις κάτι με το ζόρι», δήλωνε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show είχε ξεσπάσει για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τον φημολογούμενο τότε χωρισμό της κόρης του.

«Δεν με απασχολεί γιατί γράφονται για το παιδί μου, με απασχολεί γιατί είναι η κοινωνία έτσι και όλη αυτή η συνέπεια είναι -αυτό που επικοινωνώ και εγώ συνέχεια- ότι κέρδισε το κακό μέσα από το καλό. Ο ατομισμός είναι ένα πράγμα που βολεύει την μαζικότητα. Μπορείς έναν ατομιστή να τον κάνεις ότι θέλεις, έναν μοναδικό δεν τον κάνεις ότι θέλεις», απάντησε ο Γιάννης Ζουγανέλης για όσα γράφονται για την προσωπική ζωή της κόρης του και τις φήμες χωρισμού.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο ηθοποιός είχε απαντήσει ξανά για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική ζωή της κόρης του.

«Αυτά που γράφτηκαν ήταν λίγο… άσχημα. Έχω τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη και πίστη στην κόρη μου και ξέρω ότι όλο αυτό που συμβαίνει την αποπροσανατολίζει. Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που είπα είναι ότι επειδή γράφτηκε ότι δεν ήταν στα γενέθλιά του, θέλω να πω ότι εγώ ήμουν εκεί και ήταν και η κόρη μου εκεί και ήταν όλα μια χαρά. Το να βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που δεν είναι αλήθεια, την αποπροσανατολίζει», δήλωνε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η κάμερα του ANT1 είχε εντοπίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία δήλωνε πως όλα είναι… μια χαρά στον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου.

«Μια χαρά όλα. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ευχαριστώ πολύ. Μια χαρά είναι όλα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ», ήταν η αντίδραση της ερμηνεύτριας μπροστά στην κάμερα.

Την ίδια περίοδο, όταν είχαν ξεσπάσει τα πρώτα δημοσιεύματα περί χωρισμού, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε μιλήσει στην κάμερα του ANT1: «Εγώ την κόρη μου την αγαπώ. Είναι κόρη μου, την θαυμάζω. Σας διαβεβαιώ ότι είναι ακέραια προσωπικότητα, δεν συμβαίνει τίποτα με όλα αυτά που γράφονται. Δεν ξέρω γιατί γράφονται αλλά είναι και αυτό ίδιον της εποχής και της κατάστασης που περνάμε».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η τελευταία κοινή εμφάνιση
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού με τον χωρισμό ήταν ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια από τις συναυλίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο θέατρο Άλσος. Τότε οι δυο τους, παρότι οι φήμες τους ήθελαν να περνούν μια σοβαρή κρίση, έδειχναν να είναι αρκετά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον.



tlife.gr