MY KTEO

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Άφησαν τα δικόγραφα και χαλάρωσαν πίνοντας το ποτάκι τους το βράδυ της Πέμπτης οι δικηγόροι της Χαλκίδας (φωτο)

 


Μακριά από τις δικαστικές αίθουσες και χωρίς δικόγραφα παραμάσχαλα οι δικηγόροι της Χαλκίδας είχαν την ευκαιρία την Πέμπτη το βράδυ να βρεθούν σε γνωστό café-bar της πόλης, με αφορμή την εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας και του Λ.Ε.Α.Δ.ΧΑ. και να πιουν το ποτάκι τους με χαλαρή διάθεση.

Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καλωσόρισε ο πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρης Γκίκας με ευχές για το νέο έτος, όπως έκανε αμέσως μετά και ο πρόεδρος του Λογαριασμού Ενίσχυσης και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Χαλκίδας Θάνος Αναστασιάδης. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν δυο δικηγόροι, ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης και η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, οι οποίοι και τόνισαν ότι αισθάνθηκαν σαν στο σπίτι τους. Ο Θανάσης Ζεμπίλης μάλιστα τόνισε ότι τα χρόνια που δικηγορούσε ήταν τα καλύτερά του χρόνια. «Και που ξέρετε μπορεί να επανέλθουμε» είπε με νόημα για να κλείσει τον χαιρετισμό του με το γνωστό στίχο του Ναζίμ Χικμέτ: «Άλλωστε, η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα».

Η Έλενα Βάκα με τη σειρά της υπογράμμισε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος είναι πάντα αρωγός του Δήμου Χαλκιδέων προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε περιπτώσεις όπως στο Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας. «Έχουμε χτίσει σε αληθινές, ουσιαστικές σχέσεις. Σε σχέσεις που δεν μπορούν εύκολα να διαρραγούν. Νιώθουμε ασφάλεια που είσαστε κοντά μας» είπε μεταξύ άλλων η δήμαρχος.