Evia Top: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης με γενναία απόφαση Τσίπρα: «Έθεσε εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης»

MY KTEO

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης με γενναία απόφαση Τσίπρα: «Έθεσε εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης»


Την πόρτα της εξόδου έδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ στον βουλευτή, Παύλο Πολάκη, μετά το τελευταίο του ατόπημα.
    
Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος αφήνει τον Παύλο Πολάκη ο Αλέξης Τσίπρας, δείχνοντάς του ουσιαστικά την πόρτα του εξόδου και από το κόμμα.

Η ανάρτησή του με την οποία εξαπέλυε «πογκρόμ» κατά δημοσιογράφων, δικαστών και αξιωματούχων, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και επιτάχυνε τις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, καθώς οι πληροφορίες επέμεναν πως δεν επρόκειτο να δεχθεί να είναι υποψήφιος εφόσον δεν ήταν και ο εκλεκτός του υποψήφιος στο νομό Χανίων.

Με προσωπική του απόφαση ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ τον «αψύ Σφακιανό», κατηγορώντας ευθέως για υπονόμευση των θέσεων και της πολιτικής του κόμματος.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου έχει ως εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει, επίσης, αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Πολάκης έκθετος: Εξαπολύει «πογκρόμ» κατά δημοσιογράφων, δικαστών και αξιωματούχων
Αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης εξαγγέλλει τις δικές του απαράδεκτες για τον χώρο που κινείται το κόμμα του θέσεις, τονίζοντας μάλιστα πως «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!», συμπεριφερόμενος ως αρχηγός του κόμματος ή ως … «δελφίνος» αυτού».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
«ΤΟ "ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ"…..(φωτο 1-2-3-4)

Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!

Νομίζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016....

-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππά που κατάργησε η ΝΔ. Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ, τα λεφτά πίσω!!

-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστών με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κύρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.

-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικών και στις εφορείες!

-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τράπεζες ,με κατάργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικών !

Κατάργηση πτωχευτικού Μητσοτάκη, νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσήδων και μεγαλοοφειλετών (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ όπως πρώτο Φλέμα κλπ κλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ»


Ν.Δ. για Πολάκη: «Έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της "κάτω πλατείας"»
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ν.Δ. σχολιάζοντας την επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, κάνοντας λόγο για «»

Ειδικότερα, η Ν.Δ. αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της "κάτω πλατείας", τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν. Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν».
iEidiseis.gr