MY KTEO

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Βασιλικού η Δήμαρχος Χαλκιδέων


Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Βασιλικού, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία αρχικά ευχαρίστησε τον πρώην Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Τροχούτσο, για την εξαιρετική συνεργασία σε δύσκολα χρόνια και ευχήθηκε καλή δύναμη κι επιτυχία στον νέο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Λεμπέση.

Στη συνέχεια, ενημέρωσε τους Συμβούλους για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και όσα σχεδιάζονται να γίνουν άμεσα στο Βασιλικό και συγκεκριμένα:

         Η ανάπλαση της παλαιάς πλατείας είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης

         Η ανάπλαση της πλατείας στο 3ο Δημοτικό ολοκληρώθηκε

         Η ανάδειξη και ανακαίνιση της ιστορικής οικίας Παπαφράγκα είναι έτοιμη για δημοπράτηση

         Έχουν κατασκευαστεί 3 νέες παιδικές χαρές

         Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στο Λευκαντί ολοκληρώθηκε

         Ολοκληρώθηκε η ολική ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου και κατασκευάστηκε βοηθητικό γήπεδο μπάσκετ

         Η ολική ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και η κατασκευή 2 βοηθητικών γηπέδων 5x5 είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης και στο επόμενο διάστημα θα παραδοθεί στην ομάδα

         Στα σχολεία έχουν γίνει: Αντικατάσταση κουφωμάτων αιθουσών, συντήρηση αίθουσας εκδηλώσεων, συντήρηση όψεων και ελαιοχρωματισμοί στο Γυμνάσιο/ διαμόρφωση αύλειου χώρου στο 5ο Νηπιαγωγείο/ διαμόρφωση αύλειου χώρου στο 1ο Δημοτικό σχολείο/ εγκατάσταση νέων κουφωμάτων στο 2ο Δημοτικό σχολείο/ συντήρηση όψεων και διαμόρφωση αύλειου χώρου στο 3ο Δημοτικό σχολείο

         Κατασκευάστηκε πεζοδρόμιο επί της οδού Αγίου Ιωάννη Ρώσσου

         Κατασκευάστηκαν τσιμεντόδρομοι στους οικισμούς Πευκόδασος και Θαρουνιάτικια

Επιπλέον, τους ενημέρωσε σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του Εργοταξίου και την αγορά των νέων μηχανημάτων και οχημάτων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ασφάλεια των εργαζομένων.

«Πιστεύω ότι όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, να γίνουν πράγματα για τον τόπο. Τα 3 χρόνια που πέρασαν ήταν δύσκολα, όμως δουλέψαμε και συνεχίζουμε να παράγουμε έργο. Με τη συνεργασία όλων μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά.», δήλωσε στο τέλος η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.