MY KTEO

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Τα Νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης βράβευσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


Για την λειτουργία τους και την μάχη που έδωσαν τα Νοσοκομεία στη περίοδο της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμού τιμητική εκδήλωση όπου βραβευθήκαν στελέχη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τα δυο διασυνδεόμενα με το νοσοκομείο Χαλκίδας, νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης βραβεύτηκαν στη κατηγορία  "Μικρές δομές Υγείας, με Φιλικές και Ποιοτικές Υπηρεσίες  προς τους Ασθενείς" , για το λόγο ότι παρα το μικρό τους μέγεθος προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες και στους επισκέπτες της περιοχής. Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών των εργαζομένων και αποτελεί πρωταρχικό σκοπό και του Διοικητικού Συμβουλίου των Νοσοκομείων.

Τα βραβεία παράλαβαν εκ μέρους του Νοσοκομείου Καρύστου η κα Φωτεινή Γερακίνη, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας και ο κος Ιωάννης Μπουραντάς Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και εκ μέρους του Νοσοκομείου Κύμης ο κος Θεόδωρος Χατζηδημητρίου, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας.

Φυσικά στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κος Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου, κος Αναστάσιος Μίχας.