MY KTEO

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΣΟΚ: Η χώρα δεν μπορεί να γυρίσει σελίδα με Μητσοτάκη – Τσίπρα πρωταγωνιστές

 


Την αναξιοπιστία τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του Αλέξη Τσίπρα προσπαθούν να αναδείξουν από την Χαριλάου Τρικούπη λέγοντας χαρακτηριστικά πως “δεν ξαναγράφεται η ιστορία, ούτε περιφρονείται η μνήμη του ελληνικού λαού. “

 

Παράλληλα από το ΠΑΣΟΚ θέτουν ξεκάθαρους όρους για την συμμετοχή σε μετεκλογικές συζητήσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

 

Για να μπούνε στην συζήτηση για σχηματισμό κυβέρνησης απο την Χαριλάου Τρικούπη εχουν ενα βασικό άξονα

 

Την πρώτη Κυριακή να έχει εξασφαλιστεί  ισχυρό ποσοστό ώστε να μπορούμε να επιβάλει το ΠΑΣΟΚ τις προγραμματικές του προτεραιότητες ως πεδίο συγκλίσεων.

 

Ενώ το Κίνημα κάνει σαφές ότι δεν θα είναι αυτοσκοπός η εξουσία και ότι θα σεβαστεί με μάθε μέσο την εντολή που θα λάβει από τον ελληνικό λαό.

 

Σχετικά με τις διαρροές που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη κάνουν σαφές από το ΠΑΣΟΚ ότι “απ’ τους πρωταγωνιστές της θεσμικής παρακμής και της οργάνωσης του παρακρατικού μηχανισμού των υποκλοπών, να αφήνουν οποιοδήποτε υπονοούμενο για τη Δημοκρατική Παράταξη και για το πρόσωπο του Προέδρου μας.”

 

Στο ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι οι ενορχηστρωμένες επιθέσεις και η λάσπη έχουν οσμή από το βρώμικο ’89, όπου επιχειρήθηκε η ηθική και πολιτική εξόντωση του Ανδρέα Παπανδρέου, η ηθική απαξίωση των πολιτικών αντίπαλων της Δεξιάς.

 

“Πως αλλιώς να ερμηνευτούν τα δηλητηριώδη υπονοούμενα, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα περί πρακτόρων απ’ τη Ρωσία και την Κίνα; “ τονίζουν αναφορικά.