MY KTEO

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Η ικανοποίηση και η πικρία της προέδρου


 Την ικανοποίηση της για την επιτυχία των καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ι Δήμος Χαλκιδέων εξέφρασε με ανακοίνωση της στο fb η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ  Ελένη Αιδίνη. Παράλληλα όμως εξέφρασε και την πικρία της για την συμπεριφορά του προέδρου του Συλλόγου Καταστημάτων εστίασης Βασίλη Ευθυμίου. Συγκεκριμένα η κα Αιδίνη έγραψε  

«Σήμερα η Χαλκίδα μας βούλιαξε από κόσμο!!

Ένα γεγονός που με χαροποίησε κ συγχρόνως ανταπέδωσε τις προσδοκίες μου δικαιώνοντας τις ώρες ευχάριστης κόπωσης. Δεν θέλησα να συγκριθώ, όπως κάποιοι πιστεύουν, όχι επειδή δεν μου το επιτρέπει ο εγωισμός μου, αλλά μου το απαγορεύει η αξιοπρέπεια μου!

Όλη η πόλις κινήθηκε όπως λένε σε γρήγορους ικανοποιητικούς για τους επαγγελματίες ρυθμούς! Τα μέτρα ασφαλείας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,η συνεργασία με τους φορείς κλπ, απέδωσαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Τα ξενοδοχεία και τα airbnb ήταν sold aut, στα taxi άκρως ικανοποιητικές οι διαδρομές τους, η εστίαση ανεφοδιαζόταν συνεχώς προϊόντα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας!

Η εστίαση...αυτής όπου ο πρόεδρός της χθες με κατήγγειλε επειδή διέθετα  σε παραδοσιακή εκδήλωση αποκριάς κεράσματα στους συμπολίτες μας και πέρασα την νύχτα την ταλαιπωρία του αυτοφώρου! Πόση πικρία μπορεί να επιφέρει αυτό?!Πόσο φτηνά, ποταπά συναισθήματα οδηγούν κάποιων  ανθρώπων τις πράξεις?? Πόσο πιο χαμηλά  πρέπει να συρθούν για να κάνουν το "ανεβασμά" τους??!! Πόση ικανοποίηση άραγε ένιωσαν και πότε ? Χθές ή Σήμερα??»