MY KTEO

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Η γη της ελιάς: Ένας νέος μεγάλος έρωτας γεννιέται στη Μάνη


Ένας νέος έρωτας γεννιέται από τα συντρίμμια ενός χωρισμού στη «Γη της ελιάς».
   
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Λεωνίδας και Άννα, όπως έχουμε δει από καιρό στη «Γη της ελιάς», είναι έτοιμοι να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ο νεαρός επιστάτης και η αγαπημένη του δεν γνωρίζονται όσο καλά νόμιζαν.
Μετά από το «ναι» στην πρόταση του Λεωνίδα, δεν αργούν να ξεσπάσουν οι πρώτοι καυγάδες. Ο γάμος, η συγκατοίκηση, ακόμα και η σχέση ανάμεσα στον Αποστόλη και την Αναστασία είναι αφορμές για να έρθουν στην επιφάνεια οι διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στο τέλος, ο χωρισμός είναι μονόδρομος. Λεωνίδας και Άννα θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια ξεχωριστούς δρόμους και θα ανοιχτούν σε νέες ρομαντικές περιπέτειες.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς»
Ο Λεωνίδας θα νιώσει το ενδιαφέρον του να κεντρίζεται από την Ειρήνη, την κόρη της Ασπασίας και αδελφή του Φίλιππου, όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο καιρό. Όμως η Ειρήνη είναι ένα δυσεπίλυτο αίνιγμα. Πρώτον, είναι ακόμα μαθήτρια, κάτι που κρύβει επιμελώς από την κλειστή κοινωνία των συγχωριανών της στην Αρεόπολη. Και, δεύτερον, εκκρεμεί το ζήτημα της πραγματικής ταυτότητας του πατέρα της.

Η Άννα από την πλευρά της θα καταφύγει ως συνήθως στις συμβουλές του καλού της φίλου Πότη. Ο καφετζής της γειτονιάς, γνώστης όλων των μυστικών της περιοχής, είναι ο έμπιστός της, ο άνθρωπος στον οποίο εξομολογείται όλε στις χαρές, τις λύπες και τις απογοητεύσεις της.

Όμως, ο Πότης, έχει αρχίσει να τρέφει κι άλλα αισθήματα προς την φίλη του, εκτός από τα φιλικά. Καλεσμένος για φαγητό του Λυκούργου και της Χάιδως, θα βρει την ευκαιρία να απευθύνει στο ζευγάρι μια ερώτηση. «Υπάρχει περίπτωση ο πραγματικός έρωτας να είναι κοντά μας και να μην τον βλέπουμε;» θα αναρωτηθεί ο Πότης, γεννώντας αντιδράσεις από τους οικοδεσπότες του, οι οποίοι νομίζουν ότι πρόκειται για «καρφί» για τους ίδιους.

Όμως ο Πότης, ο οποίος έχει έρθει πιο κοντά με τον Λυκούργο μετά από την υπόθεση με τη συμμορία που λυμαίνονταν την περιοχή πουλώντας προστασία στα μαγαζιά, δεν αναφέρονταν στον δικηγόρο και τη χήρα του Στεφανέα. Όπως θα διευκρινίσει, το υποθετικό ερώτημα που έθεσε αφορούσε τον ίδιο και την Άννα.

Οι πληροφορίες από τη «Γη της ελιάς» αναφέρουν ότι ο Πότης με την Άννα θα βρεθούν πολύ κοντά το επόμενο διάστημα και η σχέση τους θα καταλήξει σε happy end στο έλος της σεζόν.


iEidiseis.gr