MY KTEO

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της νέας σύγχρονης γέφυρας εντός του οικισμού Πολιτικών

 


Ξεκίνησαν  οι εργασίες κατασκευής της νέας σύγχρονης γέφυρας εντός του οικισμού Πολιτικών . Από χθες ισχύουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:



H κίνηση των Ι.Χ. οχημάτων στην περιοχή των Πολιτικών γίνεται κυρίως με μονοδρομημένη κατεύθυνση ως εξής:

Προς Νεροτριβιά θα ακολουθείται η διαδρομή που διέρχεται από τα σημεία 1, 2, 3, 4, 5, 6 ή 8, ήτοι με χρήση της Ε.Ο. Ψαχνών-Νεροτριβιάς και των οδών Γ.Παπανδρέου (απέναντι από τη μάνδρα Αν. Μιχαήλ), Οδ. Ανδρούτσου ή Αγ. Παρασκευής.

- Από Νεροτριβιά θα ακολουθείται η διαδρομή που διέρχεται από τα σημεία 7, 8, 9, 10, 1, ήτοι με χρήση της οδού Αρκαδίου, της παραλιακής οδού Πολιτικών και της οδού Βέμπο που διασταυρώνεται με την Ε.Ο. Ψαχνών - Νεροτριβιάς.

Η κίνηση των βαρέων οχημάτων (φορτηγών και λεωφορείων) γίνεται αμφίδρομα ως εξής:

Προς Νεροτριβιά θα ακολουθείται η διαδρομή που διέρχεται από τα σημεία 1, 10, 9, 8, 7, ήτοι από την Ε.Ο. Ψαχνών - Νεροτριβιάς, την οδό Βέμπο (παραλιακή οδό Πολιτικών) και την οδό Αρκαδίου

Από Νεροτριβιά θα ακολουθείται η διαδρομή που διέρχεται από τα σημεία 7, 8, 9, 10, 1, ήτοι από την οδό Αρκαδίου, την οδό Βέμπο (παραλιακή οδό Πολιτικών) και την Ε.Ο. Νεροτριβιάς - Ψαχνών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της τοποθετημένης σήμανσης και την τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ για όσο διάστημα θα εκτελούνται οι εργασίες.