MY KTEO

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είχε προδώσει το διαζύγιο από τον Σπύρο Δημητρίου στη γιορτή των ερωτευμένων


Πριν έναν χρόνο σχεδόν, τον Μάρτιο του 2022, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε ένα σταθερό ποστ στην αγκαλιά του αγαπημένου της συζύγου Σπύρου Δημητρίου. Μόλις σήμερα και μετά από έντονη φημολογία μηνών, η εκπομπή Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι που υπήρξε παντρεμένο τα τελευταία 2,5 χρόνια και μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη έχουν ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Η τελευταία κοινή πόζα και οι δηλώσεις περί έρωτα
Η τελευταία κοινή πόζα του ζευγαριού στο Instagram ήταν πέρσι με την Ελεονώρα να γράφει: «Γενικώς και οικογενειακώς αγαπάμε τα μπαρ».

Την τελευταία κοινή επίσημη εμφάνιση, Σπύρος και Ελεονώρα την έκαναν τον Οκτώβριο του 2022, με τη Ζουγανέλη να σχολιάζει πρόσφατα στην γιορτή των ερωτευμένων:
«Δεν είναι μια μέρα που δεν τιμώ και δεν τη συμπαθώ, είναι ωραία να βρίσκουμε αφορμές να εκφράζουμε την αγάπη μας. Δεν ανταλλάξαμε δώρα και δεν πιστεύω αυτή τη μέρα και επειδή έχει γίνει πιεστικό είμαστε σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε κάτι άλλο. Ας μαζευτούμε μια άλλη μέρα για να μιλήσουμε για τα προσωπικά μας», είπε η Ελεονώρα και τόνισε εκείνη τη στιγμή πως ο σύζυγός της δεν θα δώσει το παρών στην παρουσίαση του δίσκου της.

«Μιλάμε για ένα βελούδινο διαζύγιο. Φήμες υπήρχαν από το καλοκαίρι. Έχει γίνει αίτηση διαζυγίου, είναι συναινετικό διαζύγιο και μένουν μέρες ή ώρες για να μπει η υπογραφή και επίσημα.

Στις πρώτες φήμες το είχε αρνηθεί ενώ τώρα πια απέφευγε να μιλήσει για τον σύζυγό της. Εκείνος και το καλοκαίρι είχε γιορτάσει μόνος τα γενέθλιά του ενώ εκείνη είχε κάνει διακοπές με φίλους.

Ακολούθησαν κάποιες κοινές εμφανίσεις, θεωρώ πως υπήρξαν προσπάθειες αλλά την περασμένη εβδομάδα στην απονομή του δίσκου της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, δεν ήταν εκεί ο Σπύρος Δημητρίου. Πλέον έχουμε επιβεβαιώσει πως δεν είναι μαζί και δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

O γάμος- αστραπή
Η τραγουδίστρια και ο νομικός παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες εν μέσω covid19 ενώ είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι του 2020, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τον γνωστό δικηγόρο, μιας και είχε χάσει τον πατέρα του. Όλα ξεκίνησαν όταν μία από τις κουμπάρες του ζευγαριού, η Σάννυ Μπαλτζή, πρότεινε στον Σπύρο, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι, να περάσει από το μαγαζί όπου εμφανιζόταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, κι εκεί γνωρίστηκαν.

Ο γάμος τελέστηκε στις 9 Οκτωβρίου 2020 σε ένα γραφικό εκκλησάκι των Σπετσών, με την Ελεονώρα να λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό κατάλευκο νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.



Queen.gr