1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/4 κ.γ. μπούκοβο
1 1⁄2 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια κομμένα σε μικρά καρέ
50 γρ. θρυμματισμένη φέτα
1/4 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
- Ρίχνεις λίγο λάδι στο τηγάνι και σοτάρεις το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μπούκοβο για 5 λεπτά
- Προσθέτεις τη ντομάτα και 1 φλιτζάνι νερό και τα αφήνεις σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν μία βράση
- Χαμηλώνεις τη φωτιά και αφήνεις τη σάλτσα 15 λεπτά ακόμη μέχρι να δέσει
- Ρίχνεις τις γαρίδες στη σάλτσα και τις αφήνεις για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
- 1 λεπτό πριν τις αφαιρέσεις από τη φωτιά ρίχνεις από πάνω τη φέτα, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
tlife.gr