MY KTEO

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Με τον νέο Συντονιστή της Π.Υ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας συναντήθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων


Συνάντηση με τον νέο Συντονιστή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας Υποστράτηγο κ.  Ευάγγελο Φαλάρα και Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Η Δήμαρχος, αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει ο Δήμος με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και σε προληπτικές ενέργειες, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο. Επιπλέον, τον ενημέρωσε για το νέο εξοπλισμό και τα μηχανήματα που έχει παραλάβει ο Δήμος, τα οποία εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προετοιμασία και αποτελεσματικότητα στην Πολιτική Προστασία.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος κ. Σίμος Αποστόλου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας, Πύραρχος κ. Κωνσταντίνος Ψαρρός, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας, Επιπυραγός κ. Βασίλης Κλωτσοτύρας και Υπασπιστές.