MY KTEO

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Βίσση & Βανδή έχουν ένα κοινό και αυτό είναι οι υπέροχες φωτογραφίες με τις κόρες τους


Οι δύο σταρ της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας τρέφουν μεγάλη αδυναμία στις κόρες τους και οι κοινές τους φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα.

H Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή είναι αναμφίβολα δύο από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες τραγουδίστριες στη χώρα μας. Το 2020 οι δύο τραγουδίστριες μας χάρισαν μια σπάνια τηλεοπτική στιγμή και έγραψαν ιστορία όταν ανέβηκαν μαζί στη σκηνή του J2US.

Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες έχουν χαράξει τη δική τους ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία στην μουσική βιομηχανία και ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά με το αποτέλεσμα να σπάει τα κοντέρ τηλεθέασης.

Η Άννα Βίσση διέλυσε τις φήμες περί αγεφύρωτης έχθρας που επικρατούσαν τα τελευταία χρόνια τονίζοντας: «Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εξήγηση. Showbiz είναι αυτή, ίντριγκες γίνονται, εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Απλά τελείωσε. Όχι τελείωσε, δεν άρχισε ποτέ...».

Η αγάπη για τις κόρες τους
Το μόνο σίγουρο είναι πως η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση μοιάζουν πολύ σε κάτι και αυτό δεν είναι άλλο από το πώς λειτουργούν ως μητέρες. Οι δύο τραγουδίστριες λατρεύουν τις κόρες τους, είναι κοντά τους με τον πιο cool τρόπο και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Στο πέρασμα του χρόνου οι σταρ έχουν αναπτύξει μια αξιοζήλευτη σχέση με τα παιδιά τους και φροντίζουν να περνούν μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερες ιδιωτικές στιγμές.

Η Δέσποινα Βανδή «τα έδωσε όλα» για την Μελίνα Νικολαΐδη
Η 19χρονη Μελίνα είναι το πρώτο παιδί της τραγουδίστριας από τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Η Δέσποινα Βανδή έχει μια υπέροχη σχέση με την κόρη της και την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

Στις 8 Φεβρουαρίου η Μελίνα Νικολαΐδη γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Λονδίνο όπου σπουδάζει και έσβησε τα κεράκια της τούρτας μαζί με την μητέρα της. Μαμά και κόρη πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις και οι κοινές τους φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσο αγαπημένες και δεμένες είναι. Η τραγουδίστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με τον σύντροφο της κόρης της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και πραγματοποιεί τις προπονήσεις της στο γυμναστήριό του στα νότια προάστια.

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη», είχε γράψει πέρσι η Δέσποινα Βανδή στο Ιnstagram για τα 18α γενέθλια της κόρης της, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα έχουν «Αγάπη Υπερβολική»
Η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση συμπληρώνουν η μία την άλλη και αν δεν ήταν μαμά-κόρη, θα μπορούσαν άνετα να είναι κολλητές φίλες. H 40χρονη στυλίστρια γεννήθηκε το 1983 και είναι ο καρπός του μεγάλου έρωτα Βίσση-Καρβέλα. Οι 3 τους αποτελούν την πιο cool και ακομπλεξάριστη ελληνική οικογένεια, με το πρώην ζευγάρι να διατηρεί άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό.

Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την οικογένεια της κόρης της στις ΗΠΑ όπου μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Η γιαγιά Άννα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τους εγγονούς της (Νέστορα και Νίκο Πανουργιά) στα social media δείχνοντας μας την πιο αληθινή πλευρά της.

Η Άννα Βίσση είχε μιλήσει για τη σχέση της με την κόρη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέροντας: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια. Τη θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».



Queen.gr