MY KTEO

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο λόγος που έβαλε Χ στον Γιάννη Πλούταρχο


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε τι συνέβη σε αφιερωματική βραδιά της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», στον Σταύρο Κουγιουμτζή.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με πρωταγωνιστές τον αείμνηστο Σταύρο Κουγιουμτζή και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε πως είχε θυμώσει με τον μεγάλο τραγουδιστή όταν σε αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει για τον Σταύρο Κουγιουμτζή όταν ζούσε ακόμη, ο Γιάννης Πλούταρχος δέχτηκε την πρόσκληση να εμφανιστεί και δεν το έκανε. Έτσι όπως είπε ο ηθοποιός: «Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Δηλαδή έτσι είμαι. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ. Έγινε κάτι και θύμωσα, όχι με μένα αλλά με έναν πολύ αγαπημένων όλων μας άνθρωπο. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Κάτι έγινε, ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, τον έκανε, τον έρανε και θύμωσα εγώ πολύ. Είπα πως «δεν μπορεί να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή, εσύ, αυτή την κασκαρίκα» και είπα τέλος - Χ», τόνισε στον Τάσο Τρύφωνος.

Ενώ στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος Κουγιουμτζής. Συμφώνησα κι εγώ αφού είναι δικά του τα τραγούδια, τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, είπε «βεβαίως, βεβαίως» και μετά εξαφανίστηκε. Κορόιδευε. Και λέω το να κοροϊδέψεις εμένα, τι με νοιάζει αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ρε φίλε; Επειδή δεν είναι πια στα πράγματα και δεν πρόκειται να σου γράψει τραγούδια;», συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Τετ α Τετ».

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τη μεγάλη φιλία που τον συνέδεε με τον Βλάσση Μπονάτσο και τον ευαίσθητο χαρακτήρα που είχε. Μάλιστα όπως δήλωσε προσπαθούσε να το κρύβει από όλους. Ενώ αποκάλυψε τον τρόπο που πληροφορήθηκε για τον θάνατό του: «Πάω για ένα πρωινό γύρισμα, δεν θυμάμαι που, είμαι σε ένα αυτοκίνητο και οδηγάω πάνω στη γέφυρα της Χαλκίδας. Ακούω για τον θάνατο του Βλάσση στο ραδιόφωνο του Flash. Παρκάρω, κόρναραν από πίσω και έκαναν διάφορα, αρχίζω να παίρνω τηλέφωνο και μου τα είπαν. Το έμαθα πολύ άσχημα δηλαδή. Ήμασταν πολύ κοντά, κάναμε και οι δυο μας παρέα πέρα από την τετράδα», πρόσθεσε για τη σχέση που είχαν πέρα από τη γνωριμία τους στους Απαράδεκτους.



iEidiseis.gr