MY KTEO

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου αυξάνοντας τα συναισθήματα. Η Αφροδίτη πρόσφατα μετακόμισε στο ζώδιο σου και μέχρι τις 16/3, οι αποφάσεις για την αγάπη και τα χρήματα έρχονται πιο εύκολα. Η Αφροδίτη κυβερνά τη συνεργασία και τα χρήματα στον ηλιακό χάρτη σου και αυτά τα πράγματα λειτουργούν πιο συχνά προς όφελος σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Με τη σημερινή όψη Κρόνου – Χείρωνα οι περιστάσεις μπορεί να σε παρακινήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου σε τομείς όπου νιώθεις ανασφαλής, ευάλωτη ή αποδιοργανωμένη. Όσο κι αν θέλεις να συνδεθείς με άλλους ή να καλύψεις τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, η αντίσταση σου στο να ακολουθείς τους κανόνες ή να συμμορφώνεσαι με τις προσδοκίες των άλλων μπορεί προσωρινά να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σου. 

Ταύρος
Η σημερινή Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υποδηλώνει την ανάγκη να κρατήσεις τα πράγματα σε χαμηλούς τόνους ενώ ανακτάς λίγη ενέργεια. Η Αφροδίτη βρίσκεται τώρα στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16/3. Μπορεί να είναι μια στιγμή να χαλαρώσεις και να απολαύσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Η επιπλέον ξεκούραση θα σου κάνει καλό όσο και αν δεν το αντιλαμβάνεσαι τώρα. Μπορεί να υποστηρίξεις κάποιον ή να λαμβάνεις  βοήθεια από άλλους στα παρασκήνια. Είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις τους φόβους σου για να προχωρήσεις και να τους ξεπεράσεις. 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των δικτύων σου. Είναι μια περίοδος του μήνα για να αποστασιοποιηθείς τόσο ώστε να χαλαρώσεις και να συναναστραφείς με περισσότερη αφοσίωση. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ίδιο τομέα και μέχρι τις 16/3 υπάρχει περισσότερη χάρη, ευχαρίστηση και απόλαυση στον κοινωνικό κύκλο σου. Είσαι πιο προσιτή και συντροφική για αυτό και μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, αρκεί να είναι μέσα στις προτεραιότητες σου. Αναζήτησε τρόπους να διαχειριστείς τις πιέσεις και τις ευθύνες χωρίς να αγνοείς εντελώς τις συναισθηματικές σου ανάγκες. 

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στις επιδόσεις και τα καθήκοντα σου. Η Αφροδίτη διέρχεται από αυτήν την περιοχή του χάρτη σου μέχρι τις 16/3 και φέρνει περισσότερη δημιουργικότητα, χάρη και γοητεία στη δουλειά ή τη φήμη σου. Απολαμβάνεις τις ευθύνες σου περισσότερο από ότι συνήθως και σήμερα είσαι σε θέση να εξετάσεις τους φόβους που σχετίζονται με την κατεύθυνση μιας σχέσης ή την ασάφεια σχετικά με το που βαδίζεις στη ζωή, ειδικά εάν αισθάνεσαι κάποια εξωτερική πίεση στο να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. 

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον πνευματικό σου τομέα ενθαρρύνοντας σε να κοιτάξεις έξω από τον εαυτό σου για συναισθηματική τροφή. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 16/3 και η αγάπη, ένα ειδικό θέμα ή ένας στόχος μπορεί να σε εμπνεύσει. Οι διελεύσεις αυτές τις μέρες είναι κατάλληλες για να αντιμετωπίσεις φόβους ή ανησυχίες που έχεις, σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους, την εκπαίδευση ή τον ελεύθερο χρόνο σου. Εάν χρωματίσεις αυτές τις περιοχές μπορεί να λάβεις μια μικρή κλήση αφύπνισης για να οργανωθείς και να διαχειριστείς τον χρόνο σου πιο αποτελεσματικά. 

Παρθένος
Η σημερινή Σελήνη διεγείρει την επιθυμία για μια πιο βαθιά σύνδεση με κάποιον ή με ένα  αγαπημένο έργο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην ίδια περιοχή του χάρτη σου και ενώ η Σελήνη θα φύγει νωρίς αύριο, η Αφροδίτη θα μείνει έως τις 16/3. Οι κοινόχρηστοι πόροι και τα οικονομικά μπορούν να λάβουν μια καλή ώθηση κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Η χαλαρή ενέργεια είναι διαθέσιμη σε σένα για να αντιμετωπίσεις την πιο περίπλοκη, πολύπλοκη και μπερδεμένη πλευρά των σχέσεων. Μπορεί να νιώσεις λίγο επαναστάτρια εάν πιέζεσαι να δεσμευτείς ή να ακολουθήσεις κανόνες που δεν μπορείς να παραβιάσεις. 

Ζυγός
Η Σελήνη διασχίζει τον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, διεγείροντας την ανάγκη για συντροφικότητα. Με την Αφροδίτη σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού χάρτη σου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έως τις 16/3, είναι γενικά μια ισχυρή περίοδος για αλληλεπιδράσεις ένας προς έναν. Μπορεί να μην είναι η ώρα να ασχοληθείς με βαθιά ζητήματα, αλλά είναι μια καλή περίοδος για ευχάριστες αλληλεπιδράσεις. Η σύναψη συμφωνιών και συμβιβασμών μπορεί να είναι επωφελής τώρα. Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα σε ωφελούσε πολύ να εξετάσεις τους στόχους και της προσδοκίες μιας σχέσης, ωστόσο καθώς η καλλιέργεια ενός πνεύματος διασκέδασης ή προσοχής στις προσωπικές ανάγκες μπορεί να σε εξαντλήσει. 

Σκορπιός
Αναζητάς περισσότερη αρμονία και ευχαρίστηση στην καθημερινή σου ρουτίνα και στην επαγγελματική σου ζωή αυτές τις μέρες, με τη Σελήνη στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα και την Αφροδίτη εκεί μέχρι τις 16/3. Κοινωνικές ή ρομαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσω της δουλειάς ή της επιδίωξης των καθηκόντων, της υγείας και της ευεξίας σου. Αυτές οι διελεύσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις τη χαρά όταν επιδιώκεις τη φροντίδα του εαυτού σου. Σήμερα και τις επόμενες μέρες σκέψου τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και την ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου ενδιαφερόντων και της οικογενειακής ζωής. 

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ευχαρίστησης και της χαράς σου και είσαι σε μια πιο παιχνιδιάρικη, δημιουργική διάθεση. Η Αφροδίτη πρόσφατα μετακόμισε σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη, ενισχύοντας τη γοητεία σου μέχρι τις 16/3. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις διασκεδαστικά ενδιαφέροντα και χόμπι. Ωστόσο θα σε ωφελούσε επίσης σήμερα και τις επόμενες μέρες να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά σε τομείς της ζωής σου όπου έχεις αρνηθεί να παίξεις σύμφωνα με τους κανόνες και πιθανώς να χάσεις ευκαιρίες ως αποτέλεσμα. 

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου κι εσύ έλκεσαι από γνωστές δραστηριότητες, φωλιάζεις και βολεύεσαι. Αυτή η μεταφορά ενεργοποιεί την ανάγκη σου για χρόνο διακοπής λειτουργίας. Το να εστιάσεις στον εαυτό σου μπορεί να είναι θεραπευτικό και ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Η Αφροδίτη πέρασε πρόσφατα  σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου και μέχρι τις 16/3 ενισχύει την απόλαυση σου για σπιτικές, καθημερινές ασχολίες. Με τη διέλευση Κρόνου – Χείρωνα επίσης στο παιχνίδι θα σε ωφελούσε πολύ σήμερα και τις επόμενες μέρες να εξερευνήσεις περιοχές όπου έχεις ακολουθήσει τον δικό σου δρόμο, όταν μια πιο οργανωμένη, δομημένη και πειθαρχημένη προσέγγιση θα βελτίωνε τη ζωή σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη καθώς διέρχεται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, κρατά  το ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει γύρω σου. Η Αφροδίτη πρόσφατα μετακόμισε σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού χάρτη σου και βρίσκεις περισσότερη απόλαυση στη μάθηση, την κοινή χρήση και τη σύνδεση. Σήμερα και τις επόμενες μέρες ωστόσο μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στην κριτική. Μπορεί να σε ωφελήσει πολύ να εστιάσεις στην ενίσχυση των τομέων της ζωής σου που σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτη. Ωστόσο δεδομένου ότι δεν μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την εξωτερική κριτική χωρίς να χτίσεις έναν τοίχο γύρω σου, η εργασία για την αποδοχή του εαυτού σου έχει νόημα. 

Ιχθείς
Είναι μια γενικά καλή στιγμή για να ηρεμήσεις, με τη διέλευση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα. Είναι επίσης χρήσιμο να στρέψεις την προσοχή σου στην πρακτική πλευρά της ζωής σου. Ευτυχώς με την Αφροδίτη σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού χάρτη σου μέχρι τις 16/3, βρίσκεις περισσότερη απόλαυση σε άνετες δραστηριότητες. Το να χτίζεις κάτι με υπομονή μπορεί να είναι ελκυστικό. Θα σε ωφελούσε πολύ σήμερα και τις επόμενες μέρες να εξετάσεις τρόπους για να φέρεις περισσότερη δομή την οικονομική σου ζωή, καθώς η αποδιοργάνωση ή μια επαναστατική στάση σε αυτόν τον τομέα μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα σου να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις πραγματικά τον χρόνο διακοπής.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη