MY KTEO

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Εισβολή στους Παγιδευμένους - Ανατροπή σε όσα ξέραμε


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι το νέο πρόσωπο που θα δούμε στη σειρά Παγιδευμένοι που θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά με την αινιγματική της προσωπικότητα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε απρόσμενα γεγονότα και ανατρεπτικές εξελίξεις. 

Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Πρόκειται για την εισαγγελέαν Αγγελική Ρούσσου που μπαίνει στη ζωή των ηρώων για να δώσει με τον δικό της τρόπο σε άλλους λύσεις και σε άλλους θα ανατρέψει τα σχέδια. Ο ρόλος της είναι καταλυτικός και θα γράψει νέα δεδομένα στην ιστορία των Παγιδευμένων του ΑΝΤ1.

Ποια είναι όμως η Αγγελική Ρούσσου
Πρόκειται για μια δυναμική εισαγγελέα που έρχεται στην Εισαγγελία του Πειραιά μετά από την μετάθεση που παίρνει από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό το κρατάμε προς το παρόν, αφού γνωρίζουμε πως στην ίδια πόλη βρισκόταν και η Κατερίνα Μαυρίδη, η οποία έχει ένα σκοτεινό σημείο στην καριέρα της ως δικαστής.

Η Αγγελική Ρούσσου είναι χαρακτήρας οξυδερκής, ικανή και πιστή στο καθήκον. Ξέρει να πατάει γερά στα πόδια της και δεν σταματάει μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Όμως κάτω από τον ισχυρό και ανεξάρτητο χαρακτήρα που παρουσιάζει σε όλους, κρύβεται μία μεγάλη πληγή του παρελθόντος. Είναι μια βαθιά πληγωμένη γυναίκα και αυτό θα το ανακαλύψουμε στα επόμενα επεισόδια. Η παρουσία της Αγγελικής Ρούσσου θα είναι καθοριστική για όλους τους χαρακτήρες των Παγιδευμέων. Καθώς πρόκειται να δώσει μια άλλη τροπή στις εξελίξεις της σειράς.

Αυτό που μένει αρχικά μυστήριο είναι γιατί ζήτησε να μετατεθεί στην Εισαγγελία του Πειραιά. Όπως θα δούμε στη συνέχεια ο στόχος της είναι να δυσκολέψει το έργο του Σταύρου Μαυρίδη. Η ανάμειξή της στις δικές του υποθέσεις, δημιουργεί προβλήματα στη συνεργασία τους και δυνατούς τριγμούς στη μεταξύ τους σχέση. Μια σχέση που φαίνεται να είναι ανταγωνιστική. Πόσο όμως θα διαρκέσει αυτή η κόντρα και κυρίως από που πηγάζει; Μήπως από το παρελθόν;



iEidiseis.gr