MY KTEO

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Θοδωρής Μαραντίνης: Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων, άρα δεν θα μπορούσα να το αποφύγω


Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξήγησε πως έφτασαν με τη Σίσσυ Χρηστίδου στα δικαστήρια τον περασμένο Οκτώβριο.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν σήμερα ο Θοδωρής Μαραντίνης και μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του ανέφερε ότι: «Δεν περίμενα να φτάσει το θέμα σας με τη Σίσσυ στα δικαστήρια», με τον frontman των Onirama να παίρνει θέση και να δίνει την απάντησή του άμεσα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ξεκίνησε να μιλά για όσα συνέβησαν τον περασμένο Οκτώβριο και είχαν σαν αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 12 μήνες με τριετή αναστολή: «Καταρχάς αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων, άρα δεν θα μπορούσα να το αποφύγω. Σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο. Εμένα με στενοχωρεί και με απογοήτευσε πάρα πολύ και λογικό. Από κει και πέρα, για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα απ' όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία. Για να φτάσει κάποιος να πάει έναν δικό του άνθρωπο εκεί, υπάρχει κάποιος λόγος. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο. Να δω το μερίδιο ευθύνης, γιατί σε μία σχέση πάντα νομοτελειακά φταίνε και οι δύο όταν κάτι δεν πάει καλά πάντα». Είναι κανόνας..

Βλέπεις ότι φταίνε και οι δύο, είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Βάζει ο ένας, βάζει ο άλλος και αυτό κάπου ισορροπεί, σε σχέση με ότι έχει βάλει ο καθένας. Οπότε εγώ προσπαθώ να δώσω την προσοχή μου αλλού. Είναι κάτι που πρέπει ν' αντιμετωπίσω, όπως έχω αντιμετωπίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου και θα αντιμετωπίσω αργότερα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Tότε πρωταρχικό του μέλημα ήταν να μην πληγωθούν τα παιδιά του: «Προσπαθώ να δώσω το focus αλλού, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω, όπως έχω αντιμετωπίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Θέλω να προσπαθήσω να είμαι πάνω απ’ όλα καλός πατέρας και να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό. Μιλήσαμε αρκετά, χειρίστηκα αυτό το θέμα με τρόπο ώστε να μην τους αγγίξει πολύ. Νιώθω ότι καταλαβαίνω ότι αυτό είναι ένα πυροτέχνημα στο σύνολο της σχέσης με τους γονείς τους, οπότε θεωρώ ότι δεν το λάβανε τόσο βαριά όσο το έχω λάβει εγώ», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Γεια σου»



iEidiseis.gr