MY KTEO

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Χαλκίδα: Συναυλία αλληλεγγύης για την ενίσχυση των σεισμοπαθών Τουρκίας και Συρίας


ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ - 7μμ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΙΤΙ

(σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνελεύσεων του

ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ – Μ. Φριζή 10, απέναντι από την Πυροσβεστική)

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και το παράρτημα Εύβοιας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου καλούμε όλο το λαό και τη νεολαία της Χαλκίδας στη Συναυλία Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των σεισμοπαθών Τουρκίας και Συρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα στο Κόκκινο Σπίτι (σε περίπτωση κακοκαιρίας η Συναυλία θα μεταφερθεί στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου – Μ.Φριζή 10, απέναντι από την Πυροσβεστική). Η Συναυλία είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης για όποιον το επιθυμεί. Τα έσοδα θα διατεθούν για την προμήθεια υλικής βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς, με ευθύνη του Εργατικού Κέντρου

Όλες αυτές τις ημέρες, ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης έχει ξεδιπλωθεί απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα και στο νομό μας. Ήδη, την Παρασκευή 17/2, πάνω από 100 τόνοι υλικής βοήθειας που συγκεντρώθηκαν από Συνδικάτα και φορείς της Ελλάδας παραδόθηκαν στα Συνδικάτα της Τουρκίας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η πρώτη δόση υλικής βοήθειας που εξασφάλισε το Εργατικό Κέντρο από τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν τα Συνδικάτα, οι φορείς και ο λαός της Εύβοιας.  Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η Αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών απέναντι σε όσους θέλουν να μας μπλέξουν σε επικίνδυνα παιχνίδια και παζάρια.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Η Συναυλία Αλληλεγγύης είναι μια συγκινητική προσφορά καλλιτεχνών, συγκροτημάτων και Συλλόγων της πόλης μας οι οποίοι με την Τέχνη τους θα δυναμώσουν την Αλληλεγγύη προς τους λαούς που δοκιμάζονται.

Στη Συναυλία συμμετέχουν:

 

ΚΑΝΤΙΝΕΛΙΑ          ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ        ΜΕΝΙΑΝ

ΗΛ. ΓΚΙΖΑΣ & φίλοι            ΔΗΜ. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ   ΔΗΜ. ΜΑΚΡΗΣ

ΜΑΝΤΑΡΑ    ALONE TOGETHER JAZZ SOUNDS        ΔΗΜ. ΚΑΡΑΒΑΣ

 

…ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ «τ’ Αλωνάκι»