MY KTEO

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Διαβεβαιώσεις από Βάκα-Χατζημαργαρίτη ότι δεν υπάρχουν σκοτεινές προθέσεις για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου


Η παρέμβαση του πρώην περιφερειακού συμβούλου Διαμάντη Γεωργούλη, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φίλων Νοσοκομείου Χαλκίδας, που έκανε λόγο για σκοτεινές προθέσεις εκ μέρους της κυβέρνησης για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του παλιού Νοσοκομείου που ανήκουν στο Δήμο Χαλκιδέων, άνοιξε τη σχετική συζήτηση. 

Η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, πήρε αμέσως το λόγο και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν σκοτεινές προθέσεις και ότι σύντομα, με την λήξη της επίταξής του λόγω πανδημίας από το Υπουργείο Υγείας, θα τεθεί σε διαβούλευση η αξιοποίησή του. 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, που τόνισε ότι εφόσον το Νοσοκομείο πάψει να είναι στον σχεδιασμό του Υπουργείου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τότε θα ξεκινήσει η κουβέντα με τον αρμόδιο υπουργό και τη δήμαρχο για να δουν πως μπορεί να αξιοποιηθεί. 

Παρά τις διαβεβαιώσεις ο κ. Γεωργούλης δεν φάνηκε να πείθεται. Εξάλλου για να προβεί στην αρχική του δήλωση κάτι θα ξέρει ή έστω κάτι θα έχει ακούσει…