MY KTEO

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Φουρέιρα - Μποτία: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά, απέκτησαν αγοράκι


Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι πλέον γονείς και ζουν τις πρώτες ώρες αγκαλιά με τον γιο τους. Η τραγουδίστρια γέννησε σήμερα ένα υγιέστατο αγοράκι και μαζί με τον σύντροφό της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ο Ισπανός αμυντικός ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του σε όλη τη διάρκεια του τοκετού και την εμψύχωνε με την παρουσία του. Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας κατά το μεγαλύτερο μέρος της και να ζήσουν ήρεμοι τους πιο κρίσιμους πρώτους μήνες.

Η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα είχε κάνει γνωστό πως με τον σύντροφό της προσπαθούσαν αρκετό καιρό για να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Συγκεκριμένα είχε πει στη συνέντευξή της στη Vogue: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις.

Εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς», είχε αποκαλύψει.

Στην πρόσφατη δημοσίευση που έκανε στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα φορά τη ζεστή της ρόμπα γύρω από την κοιλιά της και όπως αναφέρει κρατά το μωρό της ζεστό από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα.



iEidiseis.gr