MY KTEO

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας


Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας κ. Αθανάσιο Γερογιάκομο πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Αρχικά η Δήμαρχος έθεσε εκ νέου το φαινόμενο των βανδαλισμών σε παιδικές χαρές, που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς και το τελευταίο περιστατικό με καταστροφές στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και την κλοπή δύο μετασχηματιστών και καλωδίων σε υποσταθμό, ιδιοκτησίας του Δήμου Χαλκιδέων, ζημιά κόστους πάνω από 45.000 ευρώ.

Ο κ. Γερογιάκομος ενημέρωσε τη Δήμαρχο ότι, ήδη πραγματοποιούνται βραδινές περιπολίες από Αστυνομικές δυνάμεις, για τον έλεγχο των παιδικών χαρών, από τις οποίες προέκυψαν και 2 συλλήψεις τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023. Παράλληλα, αντίστοιχες περιπολίες ξεκινούν και από συνεργεία του Δήμου, ώστε να εξαλειφθεί, όσο το δυνατόν περισσότερο, το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Τέλος, συζητήθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, για το Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 και η συνεχής επικοινωνία μεταξύ των Υπηρεσιών, για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή τους και την ασφάλεια πεζών και οχημάτων.