MY KTEO

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Σασμός spoiler: Τραγωδία στον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας


Στη ζωή τους έχουν περάσει πάρα πολλά ο Αντώνης και η Μαρίνα του Σασμού. Κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια και ο έρωτάς τους έχει μείνει πάρα πολύ δυνατός.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Στον Σασμό όλοι περιμένουν ότι τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν έχουν ξεπεραστεί για το ζευγάρι. Και ο Αντώνης και η Μαρίνα θα κάνουν επιτέλους πραγματικότητα το όνειρό τους να παντρευτούν και να ζήσουν τη ζωή που μέχρι τώρα δεν έζησαν.

Βέβαια, αυτός ο έρωτας που τόσο τους έχει σημαδέψει πάντα είχε θύελλες και τρικυμίες. Και το ίδιο θα συμβεί και τώρα στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Την ώρα που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να φορέσουν βέρα στο δεξί.

Από τη μία στιγμή στην άλλη η απέραντη ευτυχία θα μετατραπεί σε βαρύ πόνο και πολλά δάκρυα. Γιατί δεν είχαν υπολογίσει ότι υπάρχει κάποιος που θέλει να διαλύσει την ομορφότερη μέρα τους. Αδιαφορώντας μάλιστα για την ανθρώπινη ζωή. Τα γέλια και η χαρά μετατρέπονται σε τραγωδία μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Ο Ευθύμης δεν ξεχνά ότι ο μεγάλος αντίπαλός του είναι ο Αντώνης, ο οποίος μπαίνει πάντα εμπόδια στα σχέδιά του. Και πλέον είναι αποφασισμένος να τον βγάλει από τη μέση. Ή εκείνη που είναι όλη του η ζωή. Βρίσκει λοιπόν την κατάλληλη στιγμή.

Όλο το χωριό φοράει τα καλά του στη σειρά του Alpha και ετοιμάζεται να πάει στην εκκλησία για να χαρεί με τις χαρές του Αντώνης και της Μαρίνας, οι οποίοι μέχρι να φτάσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η αλήθεια είναι ότι πέρασαν από σαράντα κύματα.

Στην εκκλησία, ο γαμπρός και η νύφη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για το φονικό σχέδιο του Ευθύμη. Ο Φαρμάκης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα βάζοντας κάποιους να την σκοτώσουν, αλλά ο Αντώνης το αντιλαμβάνεται αμέσως και πέφτει πάνω της τρώγοντας ο ίδιος τη σφαίρα στο κεφάλι.

Στο προαύλιο επικρατεί πανικός και σπαραγμός. Ο Αντώνης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι τραγική. Όλων το μυαλό πάει στους Σταματάκηδες, αλλά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Στο νοσοκομείο εξελίσσονται σκηνές τραγωδίας. Θα καταφέρει ο Αντώνης να βγει ζωντανός ή όχι;



Eidiseis.gr