Evia Top: Μαύρο Ρόδο spoiler: Βόμβα Καστρινού για τα κτήματα - Πέτρος κι Ελισάβετ οριστικά μαζί

MY KTEO

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Μαύρο Ρόδο spoiler: Βόμβα Καστρινού για τα κτήματα - Πέτρος κι Ελισάβετ οριστικά μαζί


Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο φέρνουν σοβαρές εξελίξεις στη ζωή του Πέτρου και της Ελισάβετ.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Μια μέρα στην παραλία είναι αρκετή για να καραλάβει η Ελισάβετ πως τρέφει αισθήματα για τον Πέτρο. Ενώ ο Καστρινός εισβάλλει στο Μοναστήρι και κάνει μια προσφορά για τα κτήματα που πέφτε σαν βόμβα στη Γερακιανή. Αυτό χαλάει όποιο σχέδιο κι αν είχει ο Μπόγρης με την Κασσιανή, που δεν μπορούν όμως να αντικρούσουν οικονομικά. Η ζωή της Φιλαρέτης έχει πάρει άλλη τροπή με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τη μονή για πάντα. Τώρα θα μπορέσει να κάνει έρευνες για να βρει τον γιο της, παρά τα χρόνια που πέρασαν. Το Μαύρο Ρόδο προβάλλεται από την Κυριακή 19 έως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 22:50, ενώ την Τετάρτη δεν θα έχει επεισόδιο λόγω του αγώνα ποδοσφαίρου Champions League.

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής η Όλγα κάνει προσπάθεια να συναντήσει κάποιον, που υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της. Η Αλεξία επισκέπτεται την Ελισάβετ και της εκμυστηρεύεται τι συμβαίνει με τον Βίκο. Η Κύρα ακούει τη συζήτηση του Βίκου με τον Δαμαλά και μαθαίνει την αλήθεια για τον Κροάτη. Ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι, προκειμένου να χτυπήσει τον πλειστηριασμό για τα κτήματα. Η Γιάννα γίνεται έξαλλη από τη συμπεριφορά του Σαράντου, ενώ η Ευτυχία προσπαθεί ανεπιτυχώς να πλησιάσει τον γιο της. Τι θα συμβεί όταν η Φιλαρέτη ζητήσει τη γνώμη της Αυξεντίας για την συνέντευξη που έδωσε; Ο Πέτρος φιλάει την Ελισάβετ.

Το τρέιλερ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου:

Παράλληλα τη Δευτέρα οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί τους. Από την άλλη, η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Πέτρο. Η Κύρα και η Αλεξία έρχονται σε σύγκρουση γιατί η Αλεξία αρνείται να πιστέψει, ότι ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της. Η προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της Μονής πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις. Η Φιλαρέτη αποφασίζει να εγκαταλείψει το μοναστήρι για πάντα.

Ενώ την Τρίτη ο Βίκος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες της Κύρας. Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας τον Δαμαλά. Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμάλα, αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει. Η Κασσιανή τόσο από φόβο όσο και από εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στη Φιλαρέτη να φύγει από το μοναστήρι. Η Γιάννα ξαναέρχεται κοντά με τον Σαράντο και προσπαθώντας να τον βοηθήσει αναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το φοβερό μυστικό του Γεράσιμου. Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο την μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί. Ο Πέτρος πηγαίνει την Ελισάβετ στην παραλία για να δει για πρώτη φορά τη θάλασσα μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Και την Πέμπτη η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν τη μέρα τους στην παραλία. Είναι μια μέρα ευτυχίας. Η Αλεξία χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει με τον Βίκο, γεγονός που εξαγριώνει την Κύρα η οποία αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον. Εξαγριωμένη είναι και η Όλγα με την Πολυξένη, μετά την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι ο πατέρας της. Αποφασίζει να την αντιμετωπίσει μπροστά στον Θέμη, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις της μητέρας της. Στη Γερακιανή ο Φραγκίσκος με τον Παναγιώτη κάνουν έρευνα για τα κτήματα της Μονής, ενώ ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον Μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθειά του για το ίδιο θέμα. Ο Λουκάς ζητά τη βοήθεια της Νατάσας για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει μεταξύ της Θάλειας και του Παράσχου. Η Αλεξία επιμένει να μην ακούει τις συμβουλές της Κύρας και συνεχίζει να συναντά τον Βίκο.iEidiseis.gr