MY KTEO

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Παγιδευμένοι spoiler: Αυτό είναι το τέλος της Άννας και του Δημήτρη


Aπό την πρώτη στιγμή κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πολλά στη σειρά Παγιδευμένοι. Όμως, όλες οι δυσκολίες αντί να τους απομακρύνουν τους έφεραν ακόμη πιο κοντά και αυτό σύντομα θα φανεί.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Στη σειρά Παγιδευμένοι, το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει επιτέλους να λυτρώνεται. Και λέμε επιτέλους γιατί έχουν περάσει πάρα πολλές περιπέτειες, ενώ και ο έρωτάς τους δοκιμάστηκε πολύ από τις συγκλονιστικές εξελίξεις. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά η ευτυχία τους είναι μπροστά. Και το τέλος τους προβλέπεται συναρπαστικό στη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει το κοινό.

Όπου τέλος φυσικά εννοούμε της φετινής σεζόν, αφού οι Παγιδευμένοι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πάρουν το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν. Όπως άλλωστε συμβαίνει και στην Τουρκία με τη σειρά.

Ο Δημήτρης και η Άννα είναι έτοιμοι να ζήσουν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους. Μέχρι στιγμής βλέπουμε ότι το σενάριο ακολουθείται κατά γράμμα, οπότε αυτό που απομένει στο φινάλε του πρώτου κύκλου είναι να δούμε το ερωτευμένο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Και θα τα ανεβούν πιο ήρεμοι από ποτέ, αφού θα έχουν κλείσει όλες οι ανοικτές υποθέσεις. Με μεγαλύτερη υπόθεση φυσικά τον εντοπισμό του δολοφόνου του Άγγελου. Μία υπόθεση που στοίχισε πάρα πολύ στην Άννα και λίγο έλειψε να τη στείλει για πάντα στη φυλακή.

Ο δολοφόνος του Άγγελου θα βρεθεί και αυτό θα αποτελέσει μεγάλη δικαίωση για το ζευγάρι. Επίσης θα πληρώσει και ο Αλέκος για τον άγριο πόλεμο που τους έκανε. Απελευθερωμένοι στο τέλος της σειράς, η Άννα και ο Δημήτρης θα παντρευτούν στην παραλία. Κουμπάρος τους θα είναι ο Ανδρέας, ο οποίος θα παντρέψει με χαρά το ζευγάρι. Όλοι θα αγκαλιάσουν τους νιόπαντρους και θα ακολουθήσει ένα όμορφο πάρτι στη θάλασσα. Τα προβλήματα όμως δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν ξανά για τον Δημήτρη και την Άννα. Αυτά, όμως στον δεύτερο κύκλο της σειράς Παγιδευμένοι. Όπου θα φανεί ακόμη αν ο έρωτάς τους παραμείνει τόσο δυνατός και τους κρατήσει μαζί.


iEidiseis.gr