MY KTEO

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Παγιδευμένοι spoiler: Η συμμαχία Άννας - Γεράσιμου «τελειώνει» τον Αλέκο


Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στη σειρά Παγιδευμένοι. Και η Άννα βρίσκει μία ανέλπιστη βοήθεια που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Στη σειρά Παγιδευμένοι προκύπτει μία συνεργασία από το πουθενά και θα κάνει την Άννα να βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Γεράσιμος θα αποδειχθεί η σανίδα σωτηρίας της κι εκείνη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τις δικές του.

Ο Αλέκος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να δει την Άννα να σαπίζει στη φυλακή. Εξακολουθεί να τη θεωρεί υπαίτια για τον θάνατο του γιου του και αυτό δεν πρόκειται να της το συγχωρέσει ποτέ. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω ούτε και θα ησυχάσει αν δεν τη δει ισόβια πίσω από το κελί.

Η Άννα από την πλευρά της ξέρει ότι ο μεγάλος αντίπαλός της είναι ο Αλέκος. Και από την πλευρά της ψάχνει να βρει συμμαχίες για να αμυνθεί σε αυτή την επίθεση. Δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει με σταυρωμένα τα χέρια την επίθεση του Χαντζή. Έτσι, απευθύνεται στον Γεράσιμο, στην σειρά του ΑΝΤ1.

Η Άννα εδώ και μέρες έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό για τον Αλέκο, το οποίο είχε μάθει ο Άγγελος. Πλέον έχει βάλει στόχο της να βρει ποιο ήταν αυτό το μυστικό. Επόμενη κίνηση της δικηγόρου είναι να απευθυνθεί στον Γεράσιμο. Είναι το κατάλληλο πρόσωπο από το οποίο θεωρεί ότι μπορεί να πάρει πληροφορίες. Πράγματι, δεν θα πέσει έξω στις προβλέψεις της. Ο παππούς του Δημήτρη θα της δώσει ένα γυναικείο όνομα, τονίζοντας της ότι τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα βρει μόνη της.

Η Άννα θα διαπιστώσει ότι το όνομα ανήκει σε πρώην γραμματέα του Πανεπιστημίου που σπούδασε ο Αλέκος, η οποία όμως δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η αλήθεια δεν πρόκειται να αργήσει να βγει στην επιφάνεια. Ο Αλέκος Χαντζής έχει πλαστό πτυχίο και αυτό αν γίνει γνωστό, καταστρέφει την τεράστια καριέρα του. Η Άννα μαθαίνει το μυστικό και πλέον αυτό είναι ένα τεράστιο... διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της.



iEidiseis.gr