MY KTEO

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΟ Χαλκίς-Απόλλων Πάργας 1-0


Ο ΑΟ Χαλκίς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Πάργας, για την 20η αγωνιστική της μεγάλης ευβοϊκής κατηγορίας.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στο 13′ σουτ εκτός περιοχής με τον Ντόκο, που μπλόκαρε ο Βλάμης, ενώ οι «νερατζούρι» στις καθυστερήσεις του α’ 45λεπτου είχαν μακρινό σουτ του Μάρκου, που -επίσης- μπλόκαρε ο Κωνσταντάτος. Πολύ περισσότερο δραστήριες επιθετικά οι ομάδες στην επανάληψη, με την ομάδα της Πάργας να έχει εκτέλεση φάολυ με τον Ντόκο, που δεν δυσκόλεψε τον Βλάμη, με τον ΑΟΧ στο 59′ να ανοίγει το σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκιόκα, που κέρδισε ο Κυριακού. Ένα λεπτό αργότερα οι «Απολλωνιστές» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, με τον Γεωργάκη να ευνοείται από τις κόντρες στα αντίπαλε καρά και να σουτάρει από πλάγια θέση, όμως ο Βλάμης αντέδρασε αποτελεσματικά, παραχωρώντας κόρνερ. Στο 78′ ο Γκιόκας επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα πάνω απ’ τα αντίπαλα γκολπόστ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μαντζουρανάκης εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα προς την περιοχή, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κωνσταντάκο, που τελικά με υπερένταση παραχώρησε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι, που σημείωσαν νίκη γοήτρου και ψυχολογίας, είχαν ακόμη μια καλή στιγμή, στο 82′, με τον Κυριακού να πατά περιοχή και να βγάζει σέντρα προς τον Γκιόκα που έκανε κοντρόλ και σούταρε, όμως ο Κωνσταντάτος αντέδρασε αποτελεσματικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολάου (Αθηνών)/Γκουντάς (Αθηνών)-Καλοπίσης (Αθηνών).

ΓΚΟΛ: 59′ Γκιόκας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Ελευθερίου): Βλάμης, Λεσάι (72′ Κατσαρής), Χατζηγεωργίου, Μαγγίνας, Δεληγιάννης, Ζαχαράκης, Α. Μπαλωμένος, Μαντζουρανάκης, Γκιόκας, Κυριακού (83′ Βελής), Μάρκου (90’+3′ Θύμιο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Κωνταντάκος, Βασιλείου (69′ Σάιντι), Κουλούρης, Πάκος, Φράγκος, Ντατίδης, Εμβραιζόγλου (69′ Βέρκος), Γεωργάκης, Τσιαφίτσας (78′ Παπαρούνας), Ντόκος, Μπέλλος.

eviasports.gr