MY KTEO

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Γενέθλια για την Πέγκυ Ζήνα: Η φωτογραφία με την 12χρονη κόρη της, Ηλέκτρα και την Κατερίνα Δαλάκα


Διπλή γιορτή είχε χθες 8/3 η Πέγκυ Ζήνα, καθώς πέρα από την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ήταν και τα γενέθλιά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια από το πρωί είχε ξεκινήσει να δέχεται τις θερμές ευχές των αγαπημένων της προσώπων αλλά και των διαδικτυακών της φίλων.

Ειδικότερα, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα έσβησε όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις εντυπωσιακές τούρτες ενόψει της ξεχωριστής ημέρας.

Αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα επέλεξε να την περάσει με την οικογένειά της και πολλούς καλούς φίλους. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τη στιγμή και με τους ακόλουθούς της.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την Πέγκυ Ζήνα να ποζάρει με την κόρη της Ηλέκτρα και την Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία έχει στενές φιλικές σχέσεις, αφού ταυτόχρονα είναι και η προπονήτρια της Ηλέκτρας.

Στη δεύτερη φωτογραφία η Πέγκυ Ζήνα κρατά την τούρτα της που είναι διακοσμημένη με φωτογραφίες της ίδιας, του συζύγου και της κόρης τους και ένα κεράκι – ερωτηματικό.

«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις υπέροχες αληθινές ευχές σας που με ακολουθούν τόσα χρόνια…η ευχή για τα γενέθλιά μου να είμαστε υγιείς να αγαπάμε ανιδιοτελώς…Σας αγαπώ σας ευχαριστώ…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η τραγουδίστρια. 


tlife.gr