MY KTEO

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Μαντούδι: Συγκέντρωση την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία


Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στις 8/3, έστειλαν την κυβερνητική προπαγάνδα στα σκουπίδια. Συνέθλιψαν την άθλια επιχείρηση απαλλαγής ευθυνών της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων, της Ηellenic Train, του ΟΣΕ.

Την Δευτέρα 8/3 έγινε μια πολύ γόνιμη και πλούσια συζήτηση με τους παραπάνω φορείς. Αναδείχτηκε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον τόπο μας έχουν την ίδια αιτία με το έγκλημα στα Τέμπη που δεν είναι άλλη από την φιλοσοφία κόστος – όφελος. Την πολιτική αυτή υπηρετεί η σημερινή  κυβέρνηση αλλά και όλες οι προηγούμενες που λογαριάζουν το κέρδος αντί για την ανθρώπινη ζωή.  Αποφασίστηκε ομόφωνα η οργάνωση και συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 16 Μάρτη.          

Τα θύματα της εγκληματικής πολιτικής, οι φωνές των νεκρών ακούγονται πιο δυνατά από εκατομμύρια στόματα νέων ανθρώπων, εργαζομένων, γονιών!

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ «ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ»

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ «ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ» ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Σήμερα, για να μη συγκαλυφθούν οι ευθύνες, για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη, για να μην ξεχαστεί το έγκλημα και να γίνει πράξη το σύνθημα «ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ», χρειάζεται να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην ΑΙΤΙΑ που γεννά το πρόβλημα. Για να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα με βάση την εποχή μας, καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ!

1.         Παλεύουμε για σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μεταφορές κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια των επιβατών και τα δικαιώματα των εργαζομένων στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

2.         Παλεύουμε για την ενίσχυση του Δημόσιου και Δωρεάν συστήματος Υγείας.

3.         Άμεσα μέτρα αντισεισμικής, αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής προστασίας.

4.         Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.

5.         Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πολιτικής προστασίας.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ - ΡΗΤΙΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ  - Ο.Τ.Α Β.ΕΥΒΟΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ:  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Κ ΝΗΠΙΑΓΟΓΙΟΥ ΚΗΡΙΝΘΟΥ -   ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΝΗΣ , ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ,Ο.Γ Ε ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ,   ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ, ΜΑΘΗΤΩΝ  ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ,    ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ,   ΕΚΠΟΣΩΠΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ

ΜΑΝΤΟΥΔΙ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30πμ // ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ