MY KTEO

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Καταδικάστηκε άνδρας που ασέλγησε σε 17χρονη κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού

 


Καταγγελία σε βάρος άνδρα σημειώθηκε για ασέλγεια 17χρονης κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, με τις Αρχές να προχωρούν άμεσα στη σύλληψη του δράστη. Ο δράστης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τον πατέρα της ανήλικης να ευχαριστεί τους δικαστές για την απόφαση που πήραν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, προέκυψαν και άλλα στοιχεία για τη δράση του.

 Αποκαλύφθηκε ότι είχε την ίδια συμπεριφορά και σε άλλες ανήλικες

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι την ίδια συμπεριφορά είχε ο νεαρός άνδρας απέναντι και σε άλλα ανήλικα κορίτσια της περιοχής. Μάλιστα, από τη συνομιλία που ο ίδιος είχε με τους γονείς των κοριτσιών, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε στείλει μηνύματα παρενόχλησης και στα κινητά τους τηλέφωνα.

 Αποκαλύφθηκε δηλαδή μία συστηματική δράση του νεαρού άνδρα, ο οποίος υποστήριξε πως δεν θυμάται τίποτα και ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το δικαστήριο του επέβαλε ένα χρόνο φυλάκιση και μάλιστα τονίστηκε πως θα εκτίσει όλη την ποινή.

 Σύμφωνα με το cretalive.gr, το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία κι επανήλθε για να ανακοινώσει την απόφαση. Ακούγοντας την απόφαση, ο πατέρας είπε: “Σας ευχαριστώ, κάνατε το χρέος σας”.