MY KTEO

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ζήνα Κουτσελίνη: Πρόταση-βόμβα από τον ΑΝΤ1


Αποφασισμένος είναι ο ΑΝΤ1 να κάνει μία μεταγραφική κίνηση που θα ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό σκηνικό. Και μάλιστα η κίνηση αυτή έχει ονοματεπώνυμο: Ζήνα Κουτσελίνη.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ο ΑΝΤ1 θα ήθελε πάρα πολύ την κυρία «Αλήθειες» στο δυναμικό του και είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για να εξασφαλίσει την υπογραφή της. Βέβαια, το έργο του καναλιού του Αμαρουσίου μόνο εύκολο δεν είναι, αφού είναι γνωστές οι σχέσεις της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star, αλλά στην ελληνική τηλεόραση τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται de facto.

Εδώ και καιρό, από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν, στο Μαρούσι θέλουν να κάνουν μία ενημερωτική κοινωνική εκπομπή ως το αντίπαλο δέος στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Mega που κυριαρχούν στη συγκεκριμένη ζώνη. Μάλιστα αρχικά είχαν μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα που όμως προτίμησε να μείνει (μόνος του) το πρωί. Στη συνέχεια προσέγγισαν τον Νίκο Στραβελάκη που αποχωρούσε από τον ΣΚΑΪ, αλλά τελικά και αυτό το σχέδιο δεν προχώρησε και ο Στραβελάκης πήγε στο Open.

Στην αρχή της σεζόν η ιδέα της απογευματινής εκπομπής κοινωνικού περιεχομένου μπήκε στο συρτάρι, αλλά όχι στον… πάγο και βγήκε πριν από λίγο καιρό. Στο Μαρούσι θεωρούν ότι από τον Σεπτέμβριο πρέπει να βγει το συγκεκριμένο πρότζεκτ στον αέρα και θεωρούν ιδανική τη Ζήνα Κουτσελίνη που έχει δώσει τις εξετάσεις της σε τέτοιου είδους εκπομπή και έχει πετύχει απόλυτα.

Πληροφορίες που δεν χωρούν διάψευση αναφέρουν ότι ήδη την έχουν προσεγγίσει και της έχουν κάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση. Η οποία αν μη τι άλλο έχει βάλει την παρουσιάστρια σε σκέψεις. Μία πρόταση που δείχνει ότι το κανάλι είναι αποφασισμένο να κάνει υπέρβαση για εκείνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο ΑΝΤ1 θέλει την Κουτσελίνη και για εβδομαδιαίο talk show με συνεντεύξεις στη late night ζώνη. Κι εκεί φαίνεται να «πατάνε» στο Μαρούσι για να κλείσουν το deal. Το talk show είναι ένα τηλεοπτικό… απωθημένο της Κουτσελίνη και δίνει ελπίδες στον σταθμό. Απωθημένο και του ΑΝΤ1 όμως είναι η Ζήνα, αφού αυτή είναι η τρίτη πρόταση που της γίνεται τα τελευταία πέντε χρόνια για να μετακομίσει στο Μαρούσι. Μάλιστα πέρυσι βρέθηκε ένα βήμα πριν από τις υπογραφές αλλά τελικά αποφάσισε να μείνει στο Star. Όπως το ίδιο έκανε και το 2018, στην πρόταση που της έκανε ο πολύ καλός φίλος της Γιάννης Λάτσιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζήνα Κουτσελίνη κάνει πάντα μονοετή συμβόλαια και οι συζητήσεις για την ανανέωση ή μη με το Star θα ξεκινήσουν με τα στελέχη του αμέσως μετά το Πάσχα. Στην Κάτω Κηφισιά, πάντως, ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε σήμερα στον Χάρη Λεμπιδάκη σχετικά με το πως κύλησε η φετινή τηλεοπτική χρονιά: «Ήταν μια χρονιά με έντονη επικαιρότητα με αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα Τέμπη ήταν το γεγονός που δεν θύμιζε απλώς αρχαία τραγωδία, ήταν όλες οι τραγωδίες μαζί. Και θεωρώ ότι αυτό θα το κουβαλάω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Εκείνη η μέρα ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου», με αποκορύφωμα το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.


iEidiseis.gr