MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Την Παρασκευή "κληρώνει" για εκλογές 2023 και κατώτατο μισθό


Την ερχόμενη Παρασκευή (3/3) έδειξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όσον αφορά στα ερωτήματα δημοσιογράφων για την ημερομηνία των εκλογών 2023 και για το αν θα υπάρξει αύξηση «έκπληξη» στον κατώτατο μισθό.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των απαντήσεών στα ερωτήματα που του τέθηκαν στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου ανέφερε:

«Στο υπουργικό της Παρασκευής θα πάρετε τις απαντήσεις σας για όλα αυτά τα ερωτήματα», είπε ο κ. Οικονόμου απαντώντας σε ερωτήματα που του τέθηκαν στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Το Μαξίμου «ζυγίζει» τις αποφάσεις του για τη Σοφία Νικολάου
Για το ζήτημα της Σοφίας Νικολάου επανέλαβε ότι όλα τα στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση σταθμίζονται και με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, η οποία δεν θα αργήσει, θα υπάρξει και η απάντηση στο θέμα αυτό.

«Σταθμίζονται όλα τα στοιχεία. Το μόνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι αν υπήρχε πιθανότητα στελέχους της ΝΔ να έχει καταδικαστεί με ομόφωνη, αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου δεν θα υπήρχε καν συζήτηση αν θα ήταν μέλος της ΝΔ ή υποψήφιος στις εκλογές» είπε.

Τι είπε για τα δάνεια του κ. Πηλαδάκη
Σε ερώτηση για τα δάνεια του κ. Πηλαδάκη και τους πλειστηριασμούς ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι «η κυβέρνηση έχει διαμορφώσει ένα πλαίσιο το οποίο και ουσιαστικά και συμβολικά εκφράζει και την άποψη της κυβέρνησης ότι θα πρέπει να εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες συνεννόησης των οφειλετών με τις τράπεζες και τους φορείς στους οποίους οφείλουν χρήματα για να μην φτάνουμε σε αναγκαστικά μέτρα εκτέλεσης. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι μέσα από το πλαίσιο που έχει διαμορφώσει είναι να μην φθάνουμε στο να εκπλειστηριάζονται ακίνητα και κυρίως η πρώτη κατοικία».

«Σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις του δανείου του κ. Πηλαδάκη, δεν ξέρω το πλαίσιο μέσα από το οποίο έγιναν, είτε το κούρεμα, είτε οι ρυθμίσεις, είτε όλη η διαδικασία που οδήγησε σε αυτά που λέει η εφημερίδα σας. Είναι αρμόδιοι αυτοί που τα έκαναν να έχουν λάβει υπόψη τους όλα τα μέτρα για να μην υπάρχει ζημιά του δημοσίου ή οτιδήποτε άλλο» συμπλήρωσε.



iEidiseis.gr