MY KTEO

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα, χάνω το δάσος»


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε ευκαιρία την Παρασκευή να τοποθετηθεί δημόσια για να καυτηριάσει το φαινόμενο η μία εκπομπή να σχολιάζει την άλλη, με αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει ένας πραγματικός «τηλεοπτικός εμφύλιος», όπως επισήμανε η Μπέττυ Μαγγίρα στο χθεσινό «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με φόντο, δυστυχώς, τους νεκρού των Τεμπών.

Σήμερα, τη σκυτάλη πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία, με αφορμή τις δηλώσεις on camera του ηθοποιού Δημήτρη Κίτσου, για τις αναμνηστικές φωτογραφίες από την παρουσία των ηθοποιών στην μεγάλη πορεία για το πολύνεκρο δυστύχημα. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» άδραξε την ευκαιρία για να προχωρήσει σε μια δήλωση – τοποθέτηση σε σχέση με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες από πλείστες όσες τηλεοπτικές εκπομπές.

«Θέλω να πω, με αφορμή αυτά που είπε ο Δημήτρης Κίτσος, πως συμφωνώ απόλυτα μαζί του και του βγάζω το καπέλο. Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Η μισή τηλεόραση σχολιάζει την άλλη μισή, κάτι που νομίζω ότι θυμώνει και τον κόσμο γιατί χάνουμε την πραγματική αιτία για την οποία θα έπρεπε να συνασπιστούμε.

Πρέπει να βρούμε όλοι τους ενόχους, σε όλες τις κατευθύνσεις και αντί να ασχολούμαστε με τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς, τους εμπλεκόμενους στον ΟΣΕ, όλους αυτούς που έχουν μερίδιο ευθύνης, ασχολούμαστε με το πώς τα είπε ο Κανάκης, ο Μουτσινάς, ακόμα και ο Λιάγκας.

Μπορεί κι εγώ να μην συμφωνώ ούτε με το ύφος, ούτε με τον τρόπο του Λιάγκα. Αν όμως χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα, ουσιαστικά χάνω το δάσος» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και εξήγησε ποια είναι προσέγγιση της δικής της εκπομπής στο θέμα. «Εγώ έχω πει ότι ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, αλλά όταν ασχολούμαστε, ασχολούμαστε ουσιαστικά κι όχι με το πώς το έπαιξε η απέναντι εκπομπή.

Γενικώς να μην τροφοδοτούμε, ο καθένας από τη δική του πλευρά, την τοξικότητα, την ανθρωποφαγία και τον διχασμό. Είμαστε εδώ να καταγράψουμε αν άνοιξαν τα μαγαζιά μετά το πένθος, κι εμείς το παίξαμε σαν θέμα αλλά όχι να κουνάς το δάχτυλο και να βάζεις στο κάδρο κάποιον με τον τίτλο «ο επικηρυγμένος που άνοιξε το μαγαζί του μετά το πένθος». Θέλει μία ηρεμία», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.



iEidiseis.gr