MY KTEO

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Η ΚΟ Διρφύων Μεσσαπίων του ΚΚΕ για τις φασιστικές βρωμιές στη βιβλιοθήκη Ψαχνών


Λίγες μέρες μετά την πρωτοφανή για την περιοχή μας κινητοποίηση μαθητών, φοιτητών, γονιών και εκπαιδευτικών για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη βγήκαν από τα λαγούμια τους μες τη νύχτα ορισμένα φασιστοειδή για να γράψουν συνθήματα υπέρ της εγκληματικής Χρυσής Αυγής και κατά του ΚΚΕ.

Είναι γνωστό πως οι φασίστες έχουν αλλεργία στις διεκδικήσεις του λαού και της νεολαίας! Ιδιαίτερα όταν αυτές είναι οργανωμένες και αποφασισμένες μέσα από συλλογικές διεργασίες, όταν εντοπίζουν την αιτία του προβλήματος, όταν έχουν αιτήματα για την προστασία της ζωής του λαού.

Είναι επίσης γνωστό πως οι φασίστες έχουν αλλεργία στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ γιατί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και της νεολαίας, γιατί αναδεικνύουν πως το σύστημα που ζούμε, ο καπιταλισμός, είναι εγκληματικός γιατί βάζει το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων πάνω απ’ όλα.

Καλά θα κάνουν όσοι σπέρνουν το ναζιστικό δηλητήριο να επιστρέψουν στις τρύπες τους γιατί πια όλοι ξέρουν πως με τη δράση τους υπηρετούν όλους αυτούς που ευθύνονται για τα εγκλήματα του σάπιου συστήματος που ζούμε. Υπηρετούν το σύστημα που «γεννά» τα Τέμπη, το Μάτι, τη Β. Εύβοια, τις πλημμύρες. Υπηρετούν το σύστημα που «γεννά» κοιλάδες των Τεμπών παντού γύρω μας, στα ακατάλληλα ή επικίνδυνα σχολειά, στα εργατικά «ατυχήματα», στους δρόμους καρμανιόλες.

ΥΓ: Βέβαια δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό… οι πολιτικοί τους πρόγονοι έκαιγαν βιβλία, αυτοί βρομίζουν τη δημοτική βιβλιοθήκη με φασιστικά και αντικομμουνιστικά συνθήματα.

Στους δρόμους του αγώνα γεννιέται η ζωή!

Με το ΚΚΕ για την ανατροπή!