250 γραμμάρια ρύζι
1 φλ. λάδι
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
χυμό από 2 λεμόνια
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ρίχνεις σε μία μεγάλη κατσαρόλα ένα ποτήρι νερό
- Προσθέτεις το σπανάκι, τα κρεμμύδια, τον άνηθο, το ρύζι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
- Τα αφήνεις να βράσουν για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το ρύζι
- Προσθέτεις ελάχιστο νερό μόνο εάν είναι απαραίτητο
- Αφού βράσει το ρύζι και λίγο πριν αφαιρέσεις την κατσαρόλα από τη φωτιά ρίχνεις το χυμό λεμονιού
tlife.gr