MY KTEO

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Αρτάκη: Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση στο Λιμάνι – Κόντρες, αυτοκίνητα με εξατμίσεις και ηχεία και κανείς δεν ενδιαφέρεται…


Καταγγελία στο Eviatop έκανε αναγνώστης για την κατάσταση στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης. Όπως αναφέρει, σχεδόν καθημερινά τις βραδινές ώρες συγκεντρώνονται

αυτοκίνητα με εξατμίσεις και ηχεία και δημιουργούν ηχορύπανση μέχρι αργά το βράδυ, άλλα αυτοκίνητα και μηχανάκια κάνουν αυτοσχεδίους αγώνες (κόντρες) και επιδεικνύουν τις ικανότητες τους με drifting.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και επειδή δεν υπάρχει Αστυνομικό Τμήμα στην Αρτάκη, περιμένουν να έρθει περιπολικό από τη Χαλκίδα, το οποίο και βλέπουν οι ταραξίες και εξαφανίζονται πριν φτάσει το περιπολικό στο λιμάνι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ανέφερε το βράδυ της Τρίτης που γινόταν από τις 21:00 αγώνες drifting ήρθε το λιμενικό στις 22:00 και αποχώρησαν όλοι μαζί.

«Σαν κάτοικοι τις περιοχής δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο λιμάνι γιατί δεν ξέρουμε και τι άλλο μπορεί να γίνετε εκεί. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και κανένας δεν ενδιαφέρεται», αναφέρει στην καταγγελία του κάτοικος της περιοχής και καταλήγει: «Αν γίνει κάποιο ατύχημα με κάποιον ψαρά κάποιο άλλο αυτοκίνητο που περνά από εκεί τότε τι θα γίνει;»