MY KTEO

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Βάσω Λασκαράκη: Ατύχημα για την ηθοποιό - Αναβάλλονται όλες οι εμφανίσεις της


Μια ατυχής στιγμή για την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη που θα την κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της μέχρι να αναρρώσει.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Με το πόδι στο γύψο φωτογραφήθηκε η Βάσω Λασκαράκη μετά από την επιστροφή στο σπίτι της από το νοσοκομείο.

Ατύχημα στο πόδι της είχε η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη το βράδι της Κυριακής 12 Μαρτίου. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βάσω Λασκαράκη συγκεκριμένα δημοσίευσε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, μια φωτογραφία με τον πόδι της σε γύψο, ενώ για ένα διάστημα θα μετακινείται με πατερίτσες. Ενώ δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συνθήκες του ατυχήματος που είχε.

Στο story της έγραψε πως: «Τα περισσότερα ατυχήματα λέει συμβαίνουν μέσα στο σπίτι και κυρίως από μεγάλη βλακεία. Σε άλλα νέα καλή εβδομάδα», προσπαθώντας να κάνει χιούμορ για την απροσεξία που θα την κρατήσει μέσα στο σπίτι για ένα διάστημα.

Παράλληλα ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος είναι στο πλευρό της διαρκώς θα είναι ο νοσοκόμος της όπως ανακοίνωσε σε δική του ανάρτηση και θα την φροντίσει για όσο χρειαστεί. Συγκεκριμένα έγραψε στο δικό του story: «Αγαπητοί συνεργάτες – φίλοι, όπως καταλαβαίνετε αναβάλλονται όλα μέχρι νεοτέρας. Όποιος έχει και στολή νοσοκόμου παρακαλώ να μου στείλει και κανένα σαμπό σε νούμερο 44,5», για να βοηθήσει την αγαπημένη του να αναρρώσει γρήγορα.





iEidiseis.gr