MY KTEO

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Δράση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Χαλκιδέων πραγματοποίησε δράση ευαισθητοποίησης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικός

Σύλλογος Νέας Αρτάκης "Η Παντάνασσα". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα του Συλλόγου, στην Νέα Αρτάκη και αφορούσε ομιλία – συζήτηση με θέμα την “ 8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Ο Δρόμος προς την Ισότητα”.


Το Συμβουλευτικό Κέντρο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στο Δ.Σ του Συλλόγου, για την πρόσκληση, τη συνεργασία και τη φιλοξενία τους. Στην ομιλία και την συζήτηση που ακολούθησε, αναφέρθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ισότητα των φύλων, τα στερεότυπα που συνδέονται με τους ρόλους των δύο φύλων και τις μεταξύ τους σχέσεις, καθώς και στο φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας και τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Τέλος, τα στελέχη του Κέντρου, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, για την ενεργό συμμετοχή, τα ερωτήματα και τις εύστοχες παρατηρήσεις τους, που έδωσαν το έναυσμα για μια εποικοδομητική συζήτηση.