MY KTEO

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Δέσποινα Βανδή: Όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο, αναρωτηθείτε γιατί


Απίστευτη στιχομυθία ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του J2US.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Λαυράκι έβγαλε ο Νίκος Κοκλώνης κατά τη διάρκεια της κριτικής της στο J2US, ρωτώντας ευθεώς τη Δέσποινα Βανδή σχετικά με τον τρόπο που θα ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Άρης Σοϊλέδης ανέβηκαν στη σκηνή του J2US κι ερμήνευσαν το τραγούδι «Ο ωραίος κι η ωραία». Την ώρα που το ζευγάρι στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Τότε ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε: «Αγάπη μου, τι κούκλος είσαι με το πουκάμισο! Μαριάντα μου, είσαι μια θεά με ροζ νυφικό, φανταστική! Εσύ, (σ.σ. Άρη), θα ορίσεις ημερομηνία γάμου με το Μαράκι; Θέλω την πρόταση να την κάνεις στη σκηνή του J2US. Την κανονική πρόταση, να κλαίει», με τον Άρη Σοϊλέδη να απαντά πως αυτή έχει γίνει.

Τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή τονίζοντας ότι: «Μ’ άρεσε αυτό που είπες! «Την κανονική, να κλαίει»! Δηλαδή ότι μια γυναίκα, όταν της κάνουν πρόταση γάμου, κλαίει από συγκίνηση ε; Τι λες τώρα;», είπε η τραγουδίστρια γελώντας.

Αλλά ο Νίκος Κοκλώνης βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει την Δέσποινα Βανδή: «Δεν κλαίει; Τι λέει, «Έλα μωρέ, εντάξει, μου το είπε»; Τι λέει; Εσένα άμα σου κάνουν πρόταση γάμου; Μισό λεπτό να το συζητήσουμε! Πως είναι για σένα η πιο ωραία πρόταση γάμου; Πως θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;», προσπαθώντας να πάρει την απάντηση που θα τίναζε τα ΜΜΕ για βράδυ του Σαββάτου.

Τότε όμως η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας: «Εγώ αντιπαρέρχομαι και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο. Δεν συνεχίζεται κανείς, δεν υπάρχει δεύτερος όμως. Στη Σταχτοπούτα μετά υπάρχει κάτι άλλο; Δεν μας το έχουν πει! Δεν μας το έχουν πει! Λοιπόν, πάμε στα παιδιά...» και συνέχισε με τον σχολιασμό της για την ερμηνεία του τραγουδιού.



iEidiseis.gr