MY KTEO

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Φαίη Σκορδά: Η απάντησή της στην «Ελένη» για το μέλλον της εκπομπής της


Η Φαίη Σκορδά απάντησε σήμερα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τις ενδεχόμενες αλλαγές στο «Πρωινό μας».
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά δεν είχε την αποδοχή που περίμεναν οι διοικούντες τον Σκάι από το τηλεοπτικό κοινό. Το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του σταθμού υπολείπεται σημαντικά σε νούμερα τηλεθέασης από τις ανταγωνιστικές εκπομπές, γεγονός που έχει προκαλέσει αναταράξεις στον σταθμό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φήμες και οι πληροφορίες, πραγματικές ή fake, πάνε κι έρχονται. Άλλες αφορούν σε αλλαγή ώρας, άλλες αφορούν στα πρόσωπα που στελεχώνουν το πάνελ κι άλλες σε αλλαγές σε ανώτατο επίπεδο.

Σε αυτό το κλίμα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, παλιός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και φίλος της, έκανε μια «αποκάλυψη» στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

«Έχουν προτάσεις οι "Αταίριαστοι" - Υπάρχει αίτημα να επιστρέψουν στο 10-12» είπε ο Ουγγαρέζος, τον οποίο η Φαίη υπερασπίστηκε σθεναρά όταν για κάποιες ημέρες «εξαφανίστηκε» από το πλευρό της Ελένης -τότε οι φήμες έλεγαν ότι έπεσε σε δυσμένεια.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη Σκορδά απάντησε στο «ρεπορτάζ» του πρώην συνεργάτη της από τον αέρα της εκπομπής της.

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετέφερε μία πληροφορία που προφανώς την είχε και δεν έβαλε την προσωπική του άποψη, που με γνωρίζει πολύ καλά. Αν την έβαζε…

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα παιδιά. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Δεν δίνω βαρύτητα γιατί δεν υπάρχει κάτι.

Και για το Mega δεν συζητούσαμε για την αλλαγή ώρας και τελικά το ρεπορτάζ κατέληξε ότι η Δανάη Μπάρκα παραμένει στη θέση της; Kαι ότι η Μελέτη συνεχίζει…

Πληροφορίες υπάρχουν, το τι συμβαίνει τελευταία στιγμή… Να είμαστε καλά, να είμαστε γεροί και να έχουμε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες της» είπε η παρουσιάστρια.




iEidiseis.gr