MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ολη η λίστα με τα ονόματα των τραυματισμένων επιβατών


Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα κοριτσάκι 6,5 μηνών που νοσηλεύεται στη χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Συνολικά 20 άτομα νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά και Νοσοκομείο Κατερίνης, 22 στο ΓΝΛ, 32 στο ΠΓΝΛ και έξι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ στη Λάρισα

Τα ονόματα των τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Λάρισας, της Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Στην πλειοψηφία τους, πρόκειται για νέους ανθρώπους, ηλικίας από 18 έως 25 ετών. Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει το onlarissa.gr oι τραυματίες από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο ΑΧΕΠΑ, στο Νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, ενώ δύο νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα κοριτσάκι 6,5 μηνών που νοσηλεύεται στη χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Συνολικά 20 άτομα νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά και Νοσοκομείο Κατερίνης, 22 στο ΓΝΛ, 32 στο ΠΓΝΛ και έξι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ στη Λάρισα.

Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 36 σοροί από τα βαγόνια των τρένων που συγκρούστηκαν μετωπικά στα Τέμπη, ενώ θεωρείται δεδομένο πως η μακάβρια λίστα θα αυξηθεί, καθώς αγνοούνται δεκάδες άτομα που βρίσκονται στα συντρίμμια.





www.reader.gr